4 Seasons Outdoor collectie 2020

De nieuwe collectie van 4 Seasons Outdoor is zojuist bij ons geleverd. En wij staan nog steeds te stuiteren! Wat hebben wij wederom een prachtige collectie mogen ontvangen. 4 Seasons staat al jarenlang bekend om de uitstekende kwaliteit en fraai vormgegeven tuinmeubelen. Maar dit jaar hebben zij zichzelf weer overtroffen! In deze blog laten wij de mooiste pareltjes aan u zien.

4SO Ramblas Loungestoel

Deze chique loungestoel heeft een stijlvol aluminium frame in de kleur antraciet. De kuip is vervaardigd uit rope en de stoel is voorzien van extra dikke loungekussens. Met de bijpassende voetenbank kunt u heerlijk loungen in stijl! Naast deze gave loungestoel zijn er ook diningstoelen, een 2,5 zits bank en een voetenbak verkrijgbaar van de serie Ramblas.

4SO Cucina hoek loungeset

Deze gave plateau loungeset heeft een bijzonder stijlvol frame. Het frame is gemaakt van aluminium in combinatie met teakhout. Deze combinatie geeft de 4 Seasons Outdoor Cucina loungeset een elegante uitstraling. De extra dikke grijze loungekussens zorgen ervoor dat u extra fijn kunt zitten. Zet uw hapje of drankje op de bijpassende loungetafel of op 1 van de plateaus en geniet maximaal van de zon!

4SO Santander Serie

De 4 Seasons Outdoor Santander serie bestaat uit loungestoelen, diningstoelen en modulaire loungesets. Zo kunt u eenvoudig uw favoriete set samenstellen. De Santander serie is voorzien van duurzame en weersbestendige materialen, namelijk rope en teakhout. De diningstoel is verkrijgbaar in zowel taupe als antraciet.

4SO Babylon diningstoel

De Babylon diningstoel heeft een smal RVS frame. De kuip is voorzien van geknoopt rope, waardoor deze stoel een uniek design heeft. Deze stoel wordt geleverd inclusief zitkussen. Naast de diningstoel is de Babylon ook verkrijgbaar als loungestoel met bijpassend voetenbankje en als 2,5 zits loungebank.

4SO Coast serie

Buiten is het nieuwe binnen, toch? Met de Coast serie is het niet zo moeilijk om het binnen naar buiten te halen, want met deze elegante maar toch robuuste hoek loungeset kleed je iedere ruimte in de tuin leuk aan. Het smalle RVS frame i.c.m. de teakhouten armleuningen geven deze loungeset een moderne, warme uitstraling. De extra dikke grijze kussens zorgen voor een hoog zitcomfort.

4SO Accor Diningstoel

De Accor diningstoel is verkrijgbaar in 2 kleuren. Deze elegante stoel heeft een rope kuip en RVS frame. Het frame is gepoedercoat in de kleur antraciet. De 4 Seasons Outdoor Accor serie biedt een schommelstoel, diningstoelen, een loungestoel met bijpassende voetenbank en een 2,5 zits loungebank.

4SO Samoa Loungestoel

De 4 Seasons Outdoor Samoa lijn behoort tot de collectie van 2020. Deze lijn bevat een loungestoel met bijpassende voetenbank, diningstoel en een 2,5 zits bank. Het frame is van gepoedercoat aluminium. De kuip is voorzien van heel fijn vlechtwerk. Ook wel hularo genoemd. Op dit vlechtwerk zit maar liefst 10 jaar garantie!

4SO Patio Loungeset

De 4 Seasons Outdoor Patio is echt een pareltje! Wat een bijzonder mooie en unieke loungeset! Het frame is gemaakt van gepoedercoat RVS en is afgewerkt met teakhout en keramiek. De loungeset is voorzien van chique grijze loungekussens. De loungetafel heeft een opbergvak voor tijdschriften en kranten. Wilt u maximaal loungen? Kies dan voor deze prachtige Patio loungeset.

Bent u ook zo onder de indruk van deze prachtige collectie en wilt u meer zien? Kom dan naar onze showroom in Emmen. Benieuwd naar de prijs? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.