Gerrits Tuinmeubelen Emmen

Vestiging Emmen | Gerrits Tuinmeubelen

Zoekt u tuinmeubelen in de omgeving van Emmen? Bezoek dan Gerrits Tuinmeubelen Emmen! Wij bieden een ruim assortiment tuinmeubelen en hebben standaard meer dan 350 sets in de showroom staan. Wij verkopen het gehele jaar door goedkope showroommodellen.

De koffie staat klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren!

Nijbracht 53a
7821 CB EMMEN

Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen?

U kunt ons bereiken op 0591-658316 of d.m.v. ons contactformulier.

Bent u op zoek naar voordelige tuinmeubelen van uitstekende kwaliteit? En wilt u ook nog eens uitstekend advies en goede service? Dan bent u bent Gerrits Tuinmeubelen aan het juiste adres. Onze vakbekwame medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van de juiste tuinset, loungeset, tuinstoel, tuintafel of parasol.

Onze showroom is maar liefst 4000 m2 groot en biedt meer dan 350 verschillende sets. Een groot deel van onze collectie bestaat uit showroommodellen. Zo kunt u lekker voordelig shoppen en de tuinmeubelen direct meenemen zodat u gelijk kunt genieten van uw aankoop.

Naast de vele showmodellen bieden wij ook tuinmeubelen en parasols van 4 Seasons Outdoor, Taste 4SO en Madison. Deze merken zijn zowel voorradig als bestelbaar. Wilt u meer informatie of een prijs opvragen? Neem dan contact met ons op.

Bezoek onze showroom

✓ Deskundig advies ✓ Ruim assortiment ✓ Direct mee te nemen