Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Aprilla diningstoel

Antraciet (incl. kussens)

  • Let op: de genoemde prijs is per tuinstoel

  • Prachtig gevlochten wicker

  • Hoogwaardige materialen

  • Comfortabele stoelkussens

Speciale prijs 419,- Adviesprijs 489,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 214016
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Aprilla diningstoel - Antraciet


De 4SO Aprilla diningstoel is een stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige tuinstoel. Het prachtige design doet Scandinavisch aan. Het frame in combinatie met het gevlochten patroon zogen voor een modern, minimalistisch design. Doordat het wicker in een open patroon gevlochten is, zorgt het voor een ruimtelijk effect. Ideaal voor de wat kleinere tuin. De Aprilla tuinstoel wordt geleverd inclusief comfortabel zit- en rugkussen. Door de zachte, maar volle tuinkussens is het mogelijk om urenlang na te tafelen. De Aprilla tuinstoel is verkrijgbaar met antraciet of taupe vlechtwerk. Voor welke kleur ga jij?

Duurzaam en tijdloze Aprilla tuinstoel


De 4SO Aprilla diningstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen. De tuinstoel is een duurzame keuze en door het kleurgebruik ook tijdloos. Het frame van de Aprilla is gemaakt van RVS (roest vast staal). Het materiaal is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating zorgt naast de kleur voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Ook zorgt de coating ervoor dat de tuinstoel weerbestendig is. Het kan dus gerust het hele jaar door buiten blijven staan. Het zitgedeelte is gemaakt van gevlochten wickerdraad. Wicker is sterk en duurzaam soort kunststof. Het mooie vlechtwerk zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Het materiaal zal niet breken, scheuren of verkleuren. Wil je de tuinstoel reinigen? Gebruik enkel een zachte doek en een sopje van warm water en groene zeep en de dining tuinstoel is zo weer schoon. De lichtgrijze Olefin stoelkussens zijn weerbestendig. Wel adviseren wij je om de stoelkussens binnen op te bergen na gebruik. De kussenhoezen zijn afneembaar en dus wasbaar. Doe dit op een programma van maximaal 30 graden. Laat de kussens plat drogen in de buitenlucht. Ze behouden hierdoor de mooie vorm.

De kenmerken van de 4SO Aprilla dining tuinstoel:

  • Minimalistische tuinstoel

  • Prachtig gevlochten wicker

  • Inclusief zit- en rugkussen

  • Stevig frame van RVS

  • Weerbestendig en onderhoudsarm

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
EAN 8720087016047
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussens)
Materiaalsoorten Wicker, Gepoedercoat RVS
Kleur Grijs - Antraciet
Merk 4 Seasons Outdoor
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Aprilla diningstoel
Uw waardering