Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Calpi diningstoel

Antraciet (incl. kussens)

  • Let op: de genoemde prijs is per tuinstoel

  • Luxe tuinstoel

  • Comfortabele stoelkussens

  • Speels zigzag rope

  • Weerbestendig

Speciale prijs 459,- Adviesprijs 539,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 213890
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Calpi diningstoel - Antraciet

De Calpi diningstoel heeft een uniek ontwerp en een geweldig zitcomfort. Het zichtbare frame in combinatie met het exclusief geknoopte rope zorgt voor een uitzonderlijke stijl. Het rope is geknoopt in een speels zigzag patroon. Bij deze diningstoel van 4 Seasons Outdoor worden twee stoelkussens geleverd. Het zachte zitkussen en rugkussen maken de look van de Calpi tuinstoel helemaal compleet. De fijn geweven stof geeft een huiselijke uitstraling aan jouw terras. Plaats van deze diningstoel meerdere rond een vierkante of rechthoekige tuintafel. Of combineer de Calpi diningstoel met een ronde of ovale tuintafel voor een knusse opstelling.

Waar is de Calpi diningstoel van gemaakt?

Met de 4SO Calpi diningstoel haal jij een tuinstoel van hoge kwaliteit naar jouw achtertuin. Deze stoel is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen met een lange levensduur. Het RVS frame is voorzien van een poedercoating voor een chique afwerking. Deze drievoudig aangebrachte toplaag beschermd het roestvaste staal tegen invloeden van buitenaf. Hierdoor kan het materiaal veel hebben en gaat het lang mee. Het met de hand gevlochten rope is gemaakt van acryl en polypropyleen. De buitenste laag van acryl is kleurvast en weer- en UV-bestendig. De kern van polypropyleen rekt minimaal uit en neemt geen vocht op. De meegeleverde stoelkussens zijn gemaakt van Olefin outdoor textiel. Deze stof is speciaal ontwikkeld om een warme uitstraling aan jouw tuin te geven en om langdurig buiten te laten. In Olefin is olie verwerkt wat de stof vuil- en waterafstotend maakt. De kussenhoes is afritsbaar en wasbaar op maximaal 30 graden. In de hoes zit een Quick Dry foam vulling. Deze tuinstoel kan het hele jaar buiten blijven staan. Wij raden je aan om de kussens zoveel mogelijk op te bergen. Hierdoor verleng je de levensduur. Reinig de stoel met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Kenmerken van de 4SO Calpi diningstoel:

  • Luxe tuinstoel

  • Trendy design

  • Dikke All Weather kussens

  • Dynamisch gevlochten rope

  • Onderhoudsarm

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Grijs - Antraciet
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussens)
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 49 cm
Armhoogte 66 cm
Breedte stoel 61,5 cm
Diepte stoel 66 cm
Hoogte 79 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087012087
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Calpi diningstoel
Uw waardering