Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig

Grey Metalic (incl. kussens)

  • Stijlvolle hoek loungeset

  • Heerlijk dikke loungekussens

  • Zigzag geknoopt rope

  • Onderhoudsarm

Speciale prijs 5.989,- Adviesprijs 7.056,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912264
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig - Grey Metalic

Zet een eigentijdse look neer op jouw terras met de 4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset. Deze 4-delige set bestaat uit de Evolve hoek loungebank en de Plato loungetafel. De set komt uit de nieuwe collectie van 2023 past bij de nieuwste tuintrends. Zo heeft de Evolve/ Plato hoek loungeset een lichtgrijze kleur en is afgewerkt met Grey Metalic rope vlechtwerk. Het rope is op speelse wijze in het frame van de modulaire loungebank geknoopt. De bank is voorzien van veel kussens voor een huiselijke uitstraling en een geweldig zitcomfort. Door de ronde vormen in het frame en van de kussens straalt deze set warmte uit. Het tafelblad van de Plato loungetafel voegt een natuurlijk tintje toe aan deze set. Het tafelblad is gemaakt van smalle latten van teakhout. Wanneer het zonlicht op deze loungeset valt, ontstaat er een speelse schaduw op het terras.
Zak na een lange werkdag weg in de vele loungekussens om samen met je gezin de dag door te nemen. Wordt het toch een beetje krap op de loungebank? Breidt dan deze hoek loungeset eenvoudig uit met de losse Evolve tussenmodule.

Een duurzame hoek loungeset

De 4SO Evolve/ Plato hoek loungeset is een duurzame set die lang mee zal gaan. Dit mag je ook zeker verwachten van een luxe set als deze. Voor het realiseren van deze set is enkel gebruik gemaakt materialen van weerbestendige en hoge kwaliteit. Het frame en de tafelpoot zijn gemaakt van RVS. Het roestvaste staal is zeer sterk en de drie lagen poedercoating beschermen het materiaal optimaal. Het rope lijkt op touw, maar is gemaakt van acryl en polypropyleen. Dit maakt het touw kleurvast, vuil- en waterafstotend en bestand tegen alle weersomstandigheden. De Plato loungetafel heeft een teakhouten tafelblad. Teakhout is een hardhout soort met van nature aanwezige oliën en vetten die het hout verzorgen. Op den duur zal het hout vergrijzen, zodat deze set volledig grijs is voor een kalme sfeer.
Deze loungeset kan het hele jaar buiten blijven staan en is eenvoudig met lauw water en een beetje groene zeep te reinigen. Zelfs de kussens kan je buiten laten liggen door het gebruik van kleurvast en vuil- en waterafstotend Olefin textiel en een sneldrogende schuimvulling. Door de loungekussens binnen op te bergen blijven ze langer mooi. Met grote kussens als deze heeft niet iedereen daar de ruimte voor. In dat geval raden wij je aan om deze set onder een overkapping te plaatsen in de winterperiode of om regelmatig vuil van de kussens af te vegen om vlekken te voorkomen. De kussenhoezen zijn afritsbaar en te wassen op maximaal 30 graden.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Evolve/Plato hoek loungeset:

  • Knusse hoek loungeset

  • Geweldig comfortabel

  • Geleverd met lekker veel kussens

  • Teakhouten tafelblad

  • Stijlvolle loungetafel: 120x75x35 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Grey Metalic (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS, Teakhout
Aantal zitplaatsen 4
Lengte 259 cm
Breedte 259 cm
Diepte 94 cm
Hoogte 72 cm
Zitdiepte 67 cm
Zithoogte 44 cm
Verstelbaar Nee
EAN 1535859643362
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig
Uw waardering