Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig

Grey Metalic (incl. kussens)

  • Eigentijds design

  • Verrassend geknoopt rope

  • Veel dikke loungekussens

  • Weerbestendige materialen

Speciale prijs 5.459,- Adviesprijs 6.436,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912456
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig - Grey Metalic

Zet een eigentijdse look neer op jouw terras met de 4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset. Deze 4-delige set bestaat uit de Evolve hoek loungebank en de Plato loungetafel en heeft bijna iets futuristisch. De lichte grijstinten passen perfect bij de tuintrends van 2023 en zorgen voor een serene uitstraling. De Evolve hoek loungebank is een modulaire bank met extra veel loungekussens en bestaat uit drie delen. Door de Evolve tussenmodule toe te voegen kan je deze loungeset eenvoudig uitbreiden. In het rond gebogen frame is rope gespannen in een zigzag patroon. De ronde vormen en het patroon zorgen voor een speels contrast. Het tafelblad en het onderstel van de Plato bijzettafel zijn uitgevoerd met afgeronde hoeken voor een mooi balans. Zak na een lange werkdag weg in de vele loungekussens om samen met je gezin de dag door te nemen.

Een duurzame hoek loungeset

De 4SO Evolve/ Plato hoek loungeset waar je zeker lang van zal kunnen genieten. Voor het realiseren van deze set is enkel gebruik gemaakt van weerbestendige materialen van hoge kwaliteit. Het frame van de loungebank en de tafelpoot zijn gemaakt van RVS. Het roestvaste staal is zeer sterk en de drie lagen poedercoating bieden optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het rope lijkt op touw en is gemaakt van acryl en polypropyleen. Rope is kleurvast, vuil- en waterafstotend en bestand tegen alle weersomstandigheden. De Plato loungetafel heeft een aluminium tafelblad met een beschermende poedercoating.
Deze loungeset kan het hele jaar buiten blijven staan en is eenvoudig met lauw water en een beetje groene zeep te reinigen. Zelfs de kussens kan je buiten laten liggen door het gebruik van kleurvast en vuil- en waterafstotend Olefin textiel en een sneldrogende schuimvulling. Door de loungekussens binnen op te bergen blijven ze langer mooi. Met grote kussens als deze heeft niet iedereen daar de ruimte voor. In dat geval raden wij je aan om deze set onder een overkapping te plaatsen in de winterperiode of om regelmatig vuil van de kussens af te vegen om vlekken te voorkomen. De kussenhoezen zijn afritsbaar en te wassen op maximaal 30 graden.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Evolve/Plato hoek loungeset:

  • Knusse hoek loungeset

  • Geweldig comfortabel

  • Geleverd met lekker veel kussens

  • Speels rope knoopwerk

  • Moderne bijzettafel: 55x55x40 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Grey Metalic (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS, Gepoedercoat Aluminium
Aantal zitplaatsen 4
Verstelbaar Nee
Breedte 259 cm
Diepte 94 cm
Lengte 259 cm
Hoogte 72 cm
Zitdiepte 67 cm
Zithoogte 44 cm
EAN 1535859645168
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 4-delig
Uw waardering