Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig

Grey Metalic (incl. kussens)

  • Royale loungeset

  • Extra dikke loungekussens

  • Verrassend geknoopt rope

  • Duurzaam en onderhoudsarm

Speciale prijs 6.595,- Adviesprijs 8.105,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912262
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig - Grey Metalic

Wil jij een bijzondere loungeset plaatsen op je terras? Bekijk dan de Evolve/ Plato hoek loungeset eens. Deze luxe loungeset komt uit de nieuwe collectie van het gerenommeerde merk 4 Seasons Outdoor. Een lichtgrijs frame met afgeronde hoeken, zigzag geknoopt rope, dikke loungekussens, een laag model en een tafelblad van teakhouten latten zorgen samen voor een eigentijdse look. Deze 5-delige set bestaat uit de modulaire Evolve loungebank en een Plato loungetafel. De Evolve loungebank bestaat uit vier delen en is eenvoudig uit te breiden met een extra tussenmodule. Door de hoeveelheid en vooral door de dikte van de loungekussens straalt deze hoek loungebank gezelligheid uit. De fijn geweven kussens voelen heerlijk aan en je kan er lekker in onderuit zakken. Door het gebruik van zachte grijstinten straalt de set rust uit. Alleen het tafelblad van de grootste van de twee loungetafels wijkt van de grijstinten af. Het teakhout zal echter op den duur ook grijs worden, voor een rustgevend geheel. Met deze set heb jij voldoende plek om gezellig met familie of vrienden de dag door te nemen op een warme zomeravond.

Een duurzame hoek loungeset

Van de luxe Evolve/ Plato loungeset van 4 Seasons Outdoor, mag je zeker verwachten dat deze lang zal shinen in jouw tuin. Deze set is gemaakt van kwalitatief hoogstaande en weerbestendige materialen, zodat jij lang plezier zal hebben van deze set. Het RVS frame is drielaags gepoedercoat voor een nette afwerking en een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf. Het rope is gemaakt van kleurvast en vuil- en waterafstotend acryl, met een kern van polypropyleen. Deze materialen maken dit touw geschikt voor buiten gebruik. De Plato loungetafel heeft een poot van gepoedercoat roestvast staal. Het tafelblad van 120x75 cm is gemaakt van teakhouten latjes. De smalle latten geven een prachtig accent aan deze set. Wanneer de zon op het terras schijnt zal er een speels, gestreepte schaduw op het terras ontstaan.
Deze loungeset kan het hele jaar buiten blijven staan en is eenvoudig met lauw water en een beetje groene zeep te reinigen. Zelfs de kussens kan je buiten laten liggen door het gebruik van kleurvast en vuil- en waterafstotend Olefin textiel. Toch raden wij je aan om deze kussens binnen op te bergen in de winterperiode. Of plaats de set onder een overkapping om de kussens langer mooi te houden. Heb je geen ruimte om de dikke kussens op te bergen? Veeg dan vuil als opgewaaide bladeren regelmatig van de set af om vlekken te voorkomen. De kussenhoezen zijn afritsbaar en wasbaar op maximaal 30 graden.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Evolve/Plato hoek loungeset:

  • Gezellige loungeset

  • Ruime hoek loungebank

  • Geleverd met lekker veel kussens

  • Weerbestendige materialen

  • Stijlvolle loungetafel: 120x75x35 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Grey Metalic (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS, Teakhout
Aantal zitplaatsen 5
Verstelbaar Nee
Breedte 259 cm
Diepte 94 cm
Lengte 329 cm
Hoogte 72 cm
Zitdiepte 67 cm
Zithoogte 42 cm
EAN 1535859643348
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig
Uw waardering