Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig

Grey Metalic (incl. kussens)

  • Luxe loungeset

  • Extreem comfortabel

  • Zigzag geknoopt rope

  • Weerbestendig

Speciale prijs 5.795,- Adviesprijs 6.865,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912263
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig - Grey Metalic

Wil jij eens iets anders dan een standaard loungeset op jouw terras? Dan is de Evolve/ Plato loungeset van 4 Seasons Outdoor zeker een aanrader. Deze loungeset komt uit de collectie van 2023 en heeft alles in huis wat jij van een loungeset verwacht; een stevig frame met elegant afgeronde hoeken, lekker veel en extra dikke loungekussens en twee tafeltjes om wat te drinken en te eten op te serveren. Het frame en de kussens passen geweldig bij de organische stijltrends van deze zomer. Het rope geeft hier een speelse draai aan met een verrassend zigzag patroon. Door ronde vormen te combineren met grijstinten en fijn geweven stof, straalt deze luxe loungeset warmte en rust uit.
Zak na een lange werkdag weg in de vele loungekussens om samen met je gezin de dag door te nemen. Wordt het toch een beetje krap op de loungebank? Breidt dan deze hoek loungeset uit met de losse Evolve tussenmodule.

Een duurzame hoek loungeset

De 4SO Evolve/ Plato hoek loungeset heeft een lange levensduur. Dit mag je ook zeker verwachten van een luxe set als deze. Voor het realiseren van deze set is enkel gebruik gemaakt van kwalitatief hoogstaande en weerbestendige materialen. Het frame en de tafelpoten zijn gemaakt van sterk roestvast staal. Het RVS is voorzien van drie lagen poedercoating voor een optimale bescherming. Het rope lijkt op touw, maar is gemaakt van acryl en polypropyleen. Dit maakt het touw kleurvast, vuil- en waterafstotend en bestand tegen alle weersomstandigheden. De Plato bijzettafeltjes hebben beiden een tafelblad van stevig, gepoedercoat aluminium.
Deze loungeset kan het hele jaar buiten blijven staan en is eenvoudig met lauw water en een beetje groene zeep te reinigen. Zelfs de kussens kan je buiten laten liggen door het gebruik van kleurvast en vuil- en waterafstotend Olefin textiel en een sneldrogende schuimvulling. Door de loungekussens binnen op te bergen blijven ze langer mooi. Met grote kussens als deze heeft niet iedereen daar de ruimte voor. In dat geval raden wij je aan om deze set onder een overkapping te plaatsen in de winterperiode of om regelmatig vuil van de kussens af te vegen om vlekken te voorkomen. De kussenhoezen zijn afritsbaar en te wassen op maximaal 30 graden.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Evolve/Plato hoek loungeset:

  • Knusse hoek loungeset

  • Geweldig comfortabel

  • Geleverd met lekker veel kussens

  • Duurzame materialen

  • Stijlvolle loungetafel: 55x55x40 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Grey Metalic (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS, Gepoedercoat Aluminium
Aantal zitplaatsen 4
Verstelbaar Nee
Breedte 259 cm
Diepte 94 cm
Lengte 259 cm
Hoogte 72 cm
Zitdiepte 67 cm
Zithoogte 44 cm
EAN 1535859643355
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Evolve/ Plato hoek loungeset 5-delig
Uw waardering