default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

4 Seasons Outdoor | Fabrice diningstoel

Antraciet (incl. kussen)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 408,99 Adviesprijs 479,-
  • Moderne tuinstoel
  • Rope vlechtwerk
  • Uitstekend zitcomfort
  • In meerdere kleuren leverbaar
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 213825
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Fabrice dining tuinstoel - Antraciet


Ben je op zoek naar een moderne tuinstoel met een warme uitstraling? Dan voldoet de 4SO Fabrice dining tuinstoel aan jouw wensen. Deze prachtige dining tuinstoel komt uit de nieuwste 4SO collectie 2022. De Fabrice heeft naast een mooi design een zeer prettige zit. De stoel biedt voldoende steun in de rug en de zit- en rug kussens bieden extra zitcomfort. Deze dining tuinstoel is werkelijk een plaatje om te zien. De zitkuip bestaat uit handgevlochten rope en het gepoedercoat RVS frame heeft een unieke vorm. De Fabrice is leverbaar in meerdere kleuren. De 4SO Fabrice serie is goed te combineren, doordat er vele soorten tuinmeubelen zijn opgenomen in deze serie. Een Fabrice loungeset, loungestoelen of een voetenbank combineren met deze prachtige tuinstoel? Het is allemaal mogelijk. Maak van jouw terras een ware eye catcher met deze prachtige 4SO tuinmeubelen. Wil je de Fabrice tuinstoel bekijken of proberen? Kom dan naar onze tuinmeubel showroom in Emmen. Hier bieden wij de grootste collectie 4 Seasons Outdoor van heel Nederland aan!

Materiaal en onderhoud


De Fabrice heeft een RVS frame welke is gepoedercoat in de kleur antraciet. De zitkuip is gemaakt van handgemaakt rope vlechtwerk. Rope voelt zacht aan, is oersterk en vergt weinig onderhoud. De polyester kern van rope zorgt ervoor dat het materiaal vuil- en waterafstotend is.
De comfortabele zitkussens zijn gemaakt van een All Weather stof genaamd Olefin. Olefin stof is eveneens water- en vuilafstotend en voelt erg zacht aan. Het materiaal is sterk, duurzaam en is bestand tegen UV-straling. De vulling is gemaakt van een quick dry foam, waardoor de kussens na een regen bui snel weer opdrogen. 
De Fabrice tuinstoel is onderhoudsvrij. Uiteraard kunnen zowel de kussens als het rope wel vies worden. Dit is eenvoudig schoon te maken met een sopje lauwwarm water en een heel klein beetje groene zeep. De kussenhoezen zijn eventueel nog los uitwasbaar

Waarom de 4SO Fabrice tuinstoel kopen?

  • Uniek RVS frame

  • Handgevlochten rope zitkuip

  • Inclusief Olefin zit- en rugkussens

  • Zeer comfortabele zit

  • Weerbestendige materialen 

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. 
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Grijs - Antraciet
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussen)
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS
Zithoogte 49 cm
Zitdiepte 46 cm
Armhoogte 67 cm
Breedte stoel 61 cm
Diepte stoel 60 cm
Hoogte 87 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087009445
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Fabrice diningstoel
Uw waardering