default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

4 Seasons Outdoor | Lugano loungestoel

Pure (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 569,- Adviesprijs 899,-
  • Let op: de genoemde prijs is per tuinstoel.

  • Cocon lounge stijl

  • Natuurlijk ogend wicker

  • Hoogwaardig zitcomfort

  • Onderhoudsarm

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 213919
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Lugano loungestoel - Pure

Wil jij op jouw terras een moderne en tegelijkertijd een natuurlijke sfeer neerzetten? Kies dan voor de 4 Seasons Outdoor Lugano loungestoel. Deze loungestoel heeft een eigentijds, cocon lounge design door het bijzondere allround wicker frame. Door de cocon ontstaat er een organische vorm. Het wicker is rond de spijlen van het frame gewikkeld. Tussen de spijlen is een strak lijnenspel ontstaan voor een speels contrast met de ronde vormen. Het wicker is uitgevoerd in de naturel kleur Pure. En ook de zachte loungekussens zijn in een warme, naturel kleur uitgevoerd. Ga ontspannen onderuit zitten in deze comfortabele loungestoel en geniet van het mooie weer. Maak jouw vakantieoord in eigen tuin compleet door de Lugano loungebank en loungetafel toe te voegen. Nodig je vrienden uit om samen te genieten van dit pronkstuk in de tuin.

Tuinstoel van aluminium

De Lugano loungestoel van 4 Seasons Outdoor is een luxe tuinstoel met een frame van aluminium. Voor het maken van deze stoel is gekozen voor aluminium, omdat deze metaalsoort sterk en toch licht van gewicht is. Het aluminium is gepoedercoat, zodat het nog langer mooi blijft. Dik wicker vlechtdraad is rond de spijlen van het frame gewikkeld. Wicker geeft de loungestoel een rotan look, maar is gemaakt van kunststof. Het wicker is zeer sterk een weerbestendig. Ook de kussens zijn weerbestendig. De bijgeleverde loungekussens zijn gemaakt van speciaal textiel, dat geschikt is voor buiten gebruik. De hoogwaardige Olefin stof is kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend. Zowel de stof als de Quick Dry schuimvulling zijn na een zomerse bui zo weer droog. Wij raden je aan om tuinkussens altijd binnen op te bergen, wanneer je ze niet gebruikt. Zo houd je de kussens langer mooi. Deze loungestoel kan het hele jaar buiten staan. Reinig de loungestoel na de winterperiode met een zachte doek en een sopje van water en milde zeep.

Kenmerken van de 4SO Lugano loungestoel:

  • Eigentijds ontwerp

  • Stevig aluminium frame

  • Rond wicker vlechtwerk

  • All Weather stoelkussens

  • Weerbestendig

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Pure (incl. kussens)
Materiaalsoorten Wicker, Aluminium
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 58,5 cm
Breedte stoel 84,5 cm
Diepte stoel 90 cm
Hoogte 72 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087012377
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Lugano loungestoel
Uw waardering