Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Paradiso bank loungeset 10-delig

Naturel Teak (incl. kussens)

  • Uitgebreide loungeset

  • Geweldig comfortabel

  • Frame van teakhout

  • Weerbestendig

Speciale prijs 11.469,- Adviesprijs 13.610,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912281
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Paradiso bank loungeset 10-delig – Naturel Teak

Je voelt je als een koning te rijk in jouw eigen achtertuin met de royale Paradiso bank loungeset van 4 Seasons Outdoor. Deze luxe set bestaat uit twee 4-zits loungebanken voor in de tuin en twee bijpassende loungetafels. Zowel de loungebanken als de loungetafels zijn gemaakt van teakhout voor een natuurlijke tuinsfeer. De strakke lijnen en het minimalistische ontwerp brengen een rustgevende uitstraling aan op jouw terras. Met plaats voor maar liefst acht personen geef je met deze bank loungeset een gezellig tuinfeest. Op de twee loungetafels is voldoende plek om bijvoorbeeld tapas te serveren met verfrissend drinken.
Wil jij liever even rustig tot jezelf komen in het zonnetje na een lange werkweek? Leg dan een aantal rugkussens aan de kant en je kunt heerlijk zonnebaden op de zachte zitkussens. De loungekussens voelen lekker zicht aan en hebben de juiste stevigheid voor een optimaal comfort.

Hoogwaardige materialen

De riante 4SO Paradiso bank loungeset is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Teakhout is een hardhout soort dat erg populair is in de tuinmeubelindustrie. Dit komt omdat teakhout niet uitdroogt of zal gaan rotten door de van nature aanwezige oliën en vetten in het hout. Het teakhout kan door de verschillende weersinvloeden uitzetten, krimpen, barstjes krijgen en zal op den duur vergrijzen. Hierdoor is ieder teakhouten tuinmeubel uniek. Barstjes trekken vanzelf uit het hout wanneer het nat wordt. Zit er groene aanslag op het hout? Maak dan het hout goed nat om vervolgens met een borstel en groene zeep tegen de “haren” in te borstelen.
Op de bank liggen dikke, All Weather loungekussens. De kussens zijn gemaakt van outdoor textiel met een sneldrogende schuimvulling. De kussenhoezen zijn weer- en UV-bestendig, kleurvast en vuil- en waterafstotend. Opgewaaid vuil is eenvoudig weg te vegen en zo voorkom je blijvende vlekken. Berg de losse loungekussens eventueel binnen op om ze langer mooi te houden. De kussenhoezen zijn afritsbaar en te wassen op maximaal 30 graden. Reinig deze set met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Paradiso bank loungeset:

  • Uitgebreide bank loungeset

  • Natuurlijk en modern

  • Frame van teakhout

  • All Weather loungekussens

  • Met twee loungetafels: 130x80x19 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Naturel Teak (incl. kussens)
Kleur Naturel Teak
Materiaalsoorten Teakhout, Outdoor textiel
Aantal zitplaatsen 8
Verstelbaar Nee
Breedte 438 cm
Diepte 102 cm
Hoogte 82 cm
Zitdiepte 44 cm
Zithoogte 40 cm
EAN 1535859643553
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Paradiso bank loungeset 10-delig
Uw waardering