Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Paradiso hoek loungeset 7-delig

Naturel Teak (incl. kussens)

  • Luxe teakhouten loungeset

  • Fantastisch comfort

  • All Weather loungekussens

  • Weerbestendig

Speciale prijs 8.439,- Adviesprijs 9.993,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912278
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Paradiso hoek loungeset 7-delig – Naturel Teak

De 4 Seasons Outdoor Paradiso hoek loungeset is een geweldige aanwinst voor jouw achtertuin. Deze luxe loungeset bestaat uit de 6-delige Paradiso hoek loungebank en de Paradiso loungetafel. Het lage lounge plateau is net als de loungetafel volledig gemaakt van teakhout. Door het teakhout en het strakke, minimalistische ontwerp past deze tuinset zowel in een natuurlijke als moderne tuinstijl. Dikke loungekussens zijn op het onderstel bevestigd. Op de onderste loungekussens liggen extra rugkussens. Dit geeft een warme uitstraling en een optimaal zitcomfort. De vele kussens nodigen je uit om heerlijk te relaxen. De ruime hoek loungebank is aan de zijkanten voorzien van handige bijzettafels. Zo heb jij jouw boek of drinken altijd bij de hand. De loungetafel heeft een tafelblad van 130x80 cm. Perfect om diverse hapjes op te serveren!
Op de Paradiso hoek loungeset is plek voor zeker vijf personen. Kom jij toch nog een zitplaats te kort? Breid deze houten loungeset dan uit met de Paradiso tussenmodule loungeset 84,5 cm. Dit losse tussenstuk is eenvoudig tussen de andere delen van de loungeset te plaatsen voor een nog riantere opstelling.

Weerbestendige loungeset

De 4SO Paradiso hoek loungeset is een weerbestendige loungeset. Dit wil zeggen dat je deze houten loungeset gerust het hele jaar buiten kan laten staan. Het teakhout is van hoge kwaliteit. In het hardhout zijn van nature oliën en vetten aanwezig die het hout mooi en verzorgd houden. Het is en blijft een natuurproduct dat “leeft” en kan scheurtjes vertonen. Door het hout goed nat te maken trekken deze barstjes weer weg. Op de duur zal het teakhout grijs verkleuren door de verschillende weersinvloeden. Deze kenmerken maken het hout karakteristiek en uniek. Op het teakhout kan groene aanslag komen, helemaal tijdens de herfst- en winterperiode. Door het hout goed nat te maken is de groene aanslag met een spons of zachte borstel en een beetje soda zo weer verwijderd. Lees voor meer informatie over het onderhouden van teakhout onze klantenservice pagina “materiaal en onderhoud” of neem contact op met onze klantenservice.
Op de houten loungeset liggen heerlijk zachte loungekussens. De All Weather loungekussens zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld buiten textiel. Deze stof zorgt voor een huiselijke uitstraling en is kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend. Dankzij de sneldrogende schuimvulling behouden de kussens lang hun vorm en zijn ze na een regenbui zo weer droog. Heeft het langdurig geregend? Wacht dan even tot de kussens echt goed droog zijn en controleer dit de hand voordat je plaatsneemt.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Paradiso hoek loungeset:

  • Natuurlijk en modern

  • Luxe lounge design

  • Plateau van teakhout

  • All Weather loungekussens

  • Teakhouten loungetafel: 130x80x19 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Naturel Teak (incl. kussens)
Kleur Naturel Teak
Materiaalsoorten Teakhout, Olefin outdoor textiel
Aantal zitplaatsen 5
Verstelbaar Nee
Breedte 312 cm
Diepte 102 cm
Lengte 406 cm
Hoogte 82 cm
Zitdiepte 44 cm
Zithoogte 40 cm
EAN 1535859643515
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Paradiso hoek loungeset 7-delig
Uw waardering