default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 240x100 cm low dining tuinset 7-delig

Antraciet (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 4.669,- Adviesprijs 5.602,-
  • Stijlvolle low dining tuinset

  • Moderne low diningstoelen

  • Graniet tafelblad met matrixpoot

  • Compleet weerbestendig

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 923672
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 240x100 cm low dining tuinset 7-delig - Antraciet

Met de 4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza low dining tuinset creëer jij een ontspannen sfeer op jouw terras. Deze tuinset is ontworpen naar de laatste trends en heeft een laag model. Doordat de Proton low diningstoelen een lage zitting hebben en zijn voorzien van loungekussens, ervaar je een geweldig zitcomfort. Hierdoor wordt langdurig dineren en lang natafelen zeer comfortabel. Aan de royale Beliza low dining tuintafel staan in deze set zes tuinstoelen opgesteld. Eventueel kun je twee zitplaatsen toevoegen aan de kopse kanten. Het tafelblad is gemaakt van graniet voor een luxe uitstraling. Door het gebruik van natuursteen en door de details van teakhout, past deze moderne tuinset ook in een natuurlijke of botanische tuinstijl.

Is deze tuinset weerbestendig?

De 4SO Proton/ Belcanto Beliza low dining tuinset is volledig weerbestendig en kan buiten blijven staan. De Proton low dining tuinstoelen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium, voor een sterk, lichtgewicht en weerbestendig resultaat. Op de armleuningen zijn details van teakhout aangebracht. Deze hardhoutsoort zal door de van nature aanwezige oliën en vetten niet uitdrogen of rotten. Het is echter een natuurproduct dat leeft. Bij langdurige droogte kan het materiaal scheurtjes vertonen. Ook kan het hout krimpen of uitzetten. Op den duur zal de warme kleur vergrijzen. De bijgeleverde stoelkussens zijn gemaakt van Olefin outdoor textiel en sneldrogende schuimvulling. Als je de kussens een keer vergeet binnen te leggen is dat helemaal niet erg. Toch raden wij je aan om de kussens zoveel mogelijk binnen op te bergen. Dan zullen ze nóg langer meegaan.
De Beliza low dining tuintafel van Belcanto heeft een tafelblad van graniet. Het tafelblad is opgeschuurd en ruw gebrand met een Pearl Leather finish. Dit maakt dat het blad dus niet glad is, wat er weer voor zorgt dat het niet heet wordt in de zon. Het blad rust op een stijlvolle, stalen matrixpoot. De tafelpoot is afgewerkt met drie lagen poedercoating voor een optimale bescherming.
Reinig deze tuinset simpelweg met een ouderwets sopje. Vul een emmer met lauwwarm water en voeg hier een beetje groene zeep aan toe. Neem vervolgens de low dining tuinset af met een zachte doek.

De kenmerken van de 4SO Proton/ Belcanto Beliza tuinset in het kort:

  • Luxe tuinset met laag model

  • Graniet tafelblad

  • Details van teakhout

  • Met stoelkussens

  • Afmetingen tuintafel: 240x100x65,5 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor, Belcanto
Kleur Grijs - Antraciet
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussens)
Materiaalsoorten Gepoedercoat aluminium, Teakhout, Graniet, Gepoedercoat staal
Vorm Rechthoek
Hoogte 65,5 cm
Breedte 100 cm
Lengte 240 cm
Afmetingen tafel Groot - vanaf 180 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
EAN 1535859646721
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 240x100 cm low dining tuinset 7-delig
Uw waardering