Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 280x130 cm low dining tuinset 7-delig

Antraciet (incl. kussens)

  • Moderne low diningset

  • Gezonde zithouding

  • Ovaal tafelblad van graniet

  • Weerbestendig en duurzaam

Speciale prijs 5.019,- Adviesprijs 6.032,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 923678
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 280x120 cm low dining tuinset 7-delig - Antraciet

De 4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza low dining tuinset is een luxe tuinset en is ontworpen naar de laatste woontrends. Deze 7-delige set heeft een laag model voor een ontspannen uitstraling en zitcomfort. De zes Proton low diningstoelen zijn modern vormgegeven. De strakke stoelframes zijn afgewerkt met details van teakhout. Iedere tuinstoel wordt geleverd met twee stoelkussens. Hierdoor wordt gezellig samen dineren in de zomerzon nog comfortabeler. Je schuift deze tuinstoelen met gemak aan bij de ovale Beliza low dining tuintafel. Het ovale tafelblad zorg voor een mooi contrast tussen strak en organisch. In het graniet zijn gekristalliseerde mineralen zichtbaar voor een luxe uitstraling. Op het tafelblad van maar liefst 280x120 cm is meer dan genoeg ruimte voor een uitgebreide maaltijd. Het tafelblad rust op een dynamische matrixpoot.

Een weerbestendige tuinset

De 4SO Proton/ Belcanto low dining tuinset kan het hele jaar buiten blijven staan. Zelfs de stoelkussens zijn weerbestendig. Deze zijn gemaakt van outdoor textiel met een sneldrogende schuimvulling. Toch raden wij je aan om de kussens binnen op te bergen, wanneer je geen gebruik maakt van deze luxe tuinset. Dan zullen de tuinkussens nog langer meegaan. De aluminium stoelframes zien er ook zonder de stoelkussens stijlvol uit. Het aluminium is voorzien van drie lagen poedercoating voor een nette afwerking en goede bescherming. De details van teakhout zullen op den duur zilvergrijs verkleuren. Dit type hout heeft zelfverzorgende eigenschappen en zal hierdoor niet uitdrogen of rotten. Hout is een natuurproduct dat leeft en door de verschillende weersomstandigheden kan gaan werken.
De granieten tuintafel is goed bestand tegen extreme temperaturen en zal tijdens hitte of vorst niet barsten. Het tafelblad is opgeschuurd en ruw gebrand met een Pearl Leather finish. Dit maakt dat het blad dus niet glad is, wat er weer voor zorgt dat het niet heet wordt in de zon. De tafelpoot van staal is gepoedercoat ter bescherming tegen de weersinvloeden.
Het afdekken van deze tuinmeubelen is niet nodig. Dit raden wij ook sterk af. Tuinmeubelhoezen kunnen een verstikkend effect hebben, waardoor er lelijke weerplekken of oneffenheden kunnen ontstaan. Om deze tuinset te reinigen heb je simpelweg een zachte doek en een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep nodig.

De kenmerken van de 4SO Proton/ Belcanto Beliza low dining tuinset in het kort:

  • Luxe tuinset met laag model

  • Low diningstoelen incl. kussens

  • Gebrand en gepolijst graniet

  • Stalen matrixpoot

  • Afmetingen tuintafel: 280x120x65,5 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor, Belcanto
Kleur Grijs - Antraciet
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussens)
Materiaalsoorten Gepoedercoat aluminium, Teakhout, Graniet, Gepoedercoat staal
Vorm Ovaal
Hoogte 65,5 cm
Breedte 130 cm
Lengte 280 cm
Afmetingen tafel Groot - vanaf 180 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
EAN 1535859646783
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor Proton/ Belcanto Beliza 280x130 cm low dining tuinset 7-delig
Uw waardering