Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset 5-delig

Latte (incl. kussens)

  • Luxe stoel-bank loungeset

  • Chique uitstraling

  • Robuuste frames

  • Onderhoudsvriendelijk

Speciale prijs 5.895,- Adviesprijs 7.055,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912277
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset 5-delig - Latte

Creëer een uitnodigend terras met de 4 Seasons Outdoor Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset. Deze uitgebreide set bestaat uit vijf onderdelen; de tweedelige Raffinato loungebank, twee Raffinato loungestoelen en de Capitol loungetafel. Deze luxe loungeset is een unieke verschijning. De set is namelijk uitgevoerd in de warme kleur “Latte”. Zowel de robuuste frames als de comfortabele loungekussens zijn uitgevoerd in deze kleur. De kussens zijn gemaakt van fijn geweven stof met lichte kleurschakeringen voor een vriendelijke uitstraling. De extra sierkussens geven een chique look en steken prachtig af bij de strakke, kubistische frames. Het tafelblad van de loungetafel is gemaakt van teakhout.
Op de Raffinato loungebank en -stoelen is voldoende plek om gezellig met familie of vrienden bij elkaar te komen. Ontspan samen in de zachte kussens, in de warme buitenlucht, onder het genot van een hapje en een drankje. Breid deze set eventueel uit met een extra Raffinato loungestoel. Wil je eerst even proefzitten? Kom dan naar onze showroom in Emmen of in Vroomshoop.

Hoge kwaliteit tuin loungeset

De luxe Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Alle onderdelen zijn weerbestendig en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Wij raden je aan om de loungekussens binnen op te bergen, wanneer je de set niet gebuikt. Heb je hier geen ruimte voor dan is dit geen probleem. De kussenhoezen zijn gemaakt van kleurvast, UV- en weerbestendig materiaal. In de hoezen zit sneldrogende schuimvulling. Laat de kussens met een gerust hart onafgedekt buiten liggen. De frames van de tuinmeubelen zijn gemaakt van stevig aluminium. Het aluminium is stijlvol afgewerkt met drie lagen, beschermende poedercoating. Ook het teakhout kan heel wat hebben. In dit type hardhout zijn van nature oliën en vetten aanwezig die uitdrogen en houtrot tegengaan. Het hout zal op den duur vergrijzen voor een karakteristiek uiterlijk. Er kunnen ook barstjes in het hout ontstaan tijdens droge periodes, deze trekken vanzelf weer weg tijdens regenachtige periodes of door het hout goed nat te maken.
Deze set vraagt weinig onderhoud. Door de lichte kleur zal vuil eerder opvallen. Pak dan een emmer lauw warm water met een beetje groene zeep en neem de set af met een zachte doek. Door het tafelblad goed nat te maken en vervolgens met een spons tegen de “haren” van het hout in te boenen kun je groene aanslag verwijderen.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset:

  • Uitgebreide loungeset

  • Royale loungebank

  • Stevige aluminium frames

  • Warme kleur poedercoating en kussens

  • Loungetafel met teak tafelblad: 150x65x30 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Latte (incl. kussens)
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Materiaalsoorten Gepoedercoat aluminium, Teakhout
Aantal zitplaatsen 5
Verstelbaar Nee
Breedte 260 cm
Diepte 97 cm
Hoogte 74 cm
Zitdiepte 70 cm
Zithoogte 44 cm
EAN 1535859643492
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Raffinato/ Capitol stoel-bank loungeset 5-delig
Uw waardering