Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Raffinato/ Capitol stoel loungeset 5-delig

Latte (incl. kussens)

  • Moderne stoel loungeset

  • Elegante sierkussens

  • Strakke aluminium frames

  • Compleet weerbestendig

Speciale prijs 5.195,- Adviesprijs 6.255,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912460
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Raffinato/ Capitol stoel loungeset 5-delig - Latte

Ben jij op zoek naar een comfortabele loungeset met een warme uitstraling? Zoek dan niet verder! De Raffinato/ Capitol stoel loungeset komt uit de nieuwe collectie van 2023 van 4 Seasons Outdoor. Deze set past erg goed bij de kleur- en stijltrends van dit moment. Deze 5-delige set bestaat uit vier Raffinato loungestoelen en de Capitol loungetafel. De set heeft een strak en tegelijkertijd elegant voorkomen. Dit komt door de strakke, stevige frames, de sierkussens en de zachte kleur “Latte”. De dikke loungekussens en de sierlijke rugkussens zijn gemaakt van zachte stof met een fijn geweven structuur, voor een gemoedelijke woonkamer sfeer op je terras.
Met de vier loungestoelen en de middelgrote loungetafel zet je een gezellige zithoek neer in de buitenlucht. Op het houten tafelblad is voldoende ruimte om drinken te serveren. Neem samen plaats op de comfortabele loungestoelen om samen met vrienden bij te kletsen of met je gezin de dag door te nemen.

Hoge kwaliteit tuin loungeset

De tuinmeubelen van het merk 4 Seasons Outdoor zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om langdurig buiten te staan. Zo ook deze prachtige Raffinato/ Capitol stoel loungeset. De robuuste frames zijn gemaakt van aluminium. Aluminium is sterk en licht van gewicht. De poedercoating geeft een elegante uitstraling en beschermd het aluminium tegen invloeden van buitenaf. Het houten tafelblad is gemaakt van teakhout, een hardhout soort met een hoog olieghalte. Door de van nature aanwezige olie in het hout zal het hout niet snel uitdrogen of rotten. Tijdens droge periodes kunnen er barstjes in het hout ontstaan. Deze trekken weg wanneer het hout weer meer vocht opneemt. Op den duur zal het hout vergrijzen voor een karakteristieke uitstraling. Alle kussens op de getoonde foto’s worden bij deze loungeset meegeleverd. De kussens zijn gemaakt van kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend outdoor textiel. De kussenhoezen zijn gevuld met een sneldrogende schuimvulling en afritsboor. De kussenhoezen zijn met de hand te wassen op maximaal 30 graden. De lounge tuinset is te reinigen met lauw water, een beetje groene zeep en een zachte doek.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Raffinato/ Capitol stoel loungeset:

  • Super comfortabele loungeset

  • Luxe uitstraling

  • Stevige aluminium frames

  • Warme kleur poedercoating en kussens

  • Loungetafel met teak tafelblad: 150x65x30 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Latte (incl. kussens)
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Materiaalsoorten Gepoedercoat aluminium, Teakhout
Aantal zitplaatsen 4
Verstelbaar Nee
Breedte 94 cm
Diepte 97 cm
Hoogte 74 cm
Zitdiepte 70 cm
Zithoogte 44 cm
EAN 1535859645465
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Raffinato/ Capitol stoel loungeset 5-delig
Uw waardering