default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 311

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 13-24 van 311

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 Seasons Outdoor tuinmeubelen kopen?

Waarom 4 Seasons tuinmeubelen kopen? Deze vraag kunnen wij eenvoudig beantwoorden. 4 Seasons Outdoor (ook wel 4SO genoemd) staat voor top kwaliteit, innovatie en stijlvolle designs. Het merk biedt vele soorten tuinmeubelen en accessoires aan in de meest uitgebreide collecties. Met de tuinmeubelen van 4SO kun je alle vier seizoenen heerlijk genieten in de tuin of onder jouw overkapping. Door de ruime keuze in verschillende stijlen en materialen is er altijd een passende set voor jouw tuin beschikbaar. Wil je een moderne en trendy set? Of kies je voor een landelijke sfeer?

4SO tuinmeubelen in onze showroom bekijken

Wil je tuinmeubelen van 4SO in onze showroom bekijken? Gerrits Tuinmeubelen biedt je een hele ruime collectie 4SO aan. Kom naar onze showroom in Emmen en laat je inspireren! Wij bieden jou de grootste collectie 4 Seasons Outdoor van heel Nederland. In onze showroom kun je de nieuwste collecties bekijken en proberen.

4 Seasons Outdoor collecties

4 Seasons Outdoor is een innovatief en vernieuwend tuinmeubel merk. Ieder jaar worden er weer prachtige collecties op de markt gebracht. Bij het ontwerp van deze collecties wordt er rekening gehouden met de nieuwste trends, hoog zitcomfort, gebruiksvriendelijkheid en weerbestendigheid. Deze collecties worden vaak in series aangeboden, waardoor je bijvoorbeeld een tuinset kunt matchen met een loungeset, loungestoelen, voetenbanken en bijpassende accessoires. Zo kun je jouw terras inrichten zoals je wilt en maak je er een stijlvol en bijpassend geheel van.

De collectie bevat:
4 Seasons Outdoor tuinstoelen
4 Seasons Outdoor loungesets
4 Seasons Outdoor tuinsets
4 Seasons Outdoor loungebanken
4 Seasons Outdoor tuintafels
4 Seasons Outdoor voetenbanken
4 Seasons Outdoor parasols

Populaire materialen van 4 Seasons Outdoor

4SO maakt gebruik van hoogwaardige, duurzame en weerbestendige materialen. 4 Seasons Outdoor hanteert strenge kwaliteitscontroles, waardoor je nog langer van jouw nieuwe tuinmeubelen kunt genieten. Er wordt vijf jaar garantie gegeven op alle producten. Op het Hularo wicker vlechtwerk geeft 4SO maar liefst tien jaar garantie.
De tuinmeubelen vallen op door hun prachtige designs en luxe afwerking. Het merk heeft oog voor detail en dat is onder andere terug te zien in minimalistische frames, ronde vormen en de manier van vlechten. De meest gebruikte materialen zijn gepoedercoat aluminium, gepoedercoat RVS, Rope vlechtwerk en (Hularo) Wicker vlechtwerk. Deze materialen zijn erg en goed bestand tegen de verschillende weerstypes.

Hularo Wicker

Wicker vlechtwerk wordt al jarenlang gebruikt in de tuinmeubelindustrie. En dat is niet voor niets, want dit materiaal is 100% weerbestendig. 4SO maakt alleen gebruik van hoogwaardig wicker vlechtwerk. Al het gebruikte wicker wordt met de hand gevlochten. Hularo wicker vlechtdraad bevat polypropyleen grondstoffen, waardoor het materiaal sterk, Uv-bestendig, kleurvast, duurzaam en onderhoudsarm is.

Rope

Een vrij nieuw materiaalsoort binnen de tuinmeubelbranche is rope. Het heeft een minimalistische uitstraling en voelt zacht aan. Het ziet er uit als touw, maar het is bepaald geen gewoon touw. Rope is voorzien van een kunststof kern. Ronde rope draden hebben een polypropyleen basis en dit zorgt ervoor dat het touw minimaal uitrekt en zorgt ervoor dat het materiaal geen vocht op kan nemen. Het omhulsel bestaat uit een acrylstof dat UV-bestendig, kleurvast en waterafstotend is. Plat rope heeft dezelfde mix van materialen, echter is hier het acryl stof verweven met het polypropyleen. Door het verschil in deze toegepaste technieken heeft 4SO een uitgebreide collectie met Rope tuinmeubelen weten te creëren.

Gepoedercoat RVS

4 Seasons Outdoor maakt veel gebruik van 304 RVS oftewel roest vast staal. RVS is van nature blank en ziet er zilverachtig uit. Het materiaal is ontzettend sterk en wordt veelal gebruikt voor minimalistische frames. Om het materiaal te beschermen wordt er gebruikt gemaakt van een oxide film coating. Deze poedercoating zorgt voor extra bescherming, een tijdloze uitstraling en een moderne kleur. Ook heeft het materiaal na deze poedercoat behandeling nauwelijks tot geen onderhoud nodig.

All weather kussens

4 Seasons Outdoor maakt veelal gebruik van All weather kussens. Door het gebruik van bepaalde soorten stof zijn de kussens water- en vuilafstotend. De meest bekende gebruikte stof is Olefin. Deze stof bevat olie als grondstof waar in de basis een kleurstof aan toe is gevoegd. Hierdoor zijn de kussens kleurvast, UV-bestendig en waterafstotend.

Belangrijkste kenmerken 4SO tuinmeubelen:
• Hoogwaardige & duurzame materialen
• Minimalistische RVS frames
• Rope vlechtwerk
• Hularo wicker vlechtwerk
• Oog voor detail
• Top kwaliteit
• All weather kussens

4SO tuinmeubelen online bestellen bij Gerrits Tuinmeubelen

Wil je ook meer zitcomfort en luxe in jouw tuin? Bestel 4SO tuinmeubelen eenvoudig online via onze webshop. Alle getoonde producten zijn op voorraad en worden binnen 5 werkdagen bij je thuis afgeleverd. Wil je liever eerst even komen proefzitten en de tuinmeubelen bekijken? Dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom in Emmen. Onze verkoopmedewerkers hebben een uitgebreide 4 Seasons Outdoor product training gehad en kunnen je daarom voorzien van een goed en eerlijk advies. Heb je nog vragen over 4 Seasons Outdoor of over een specifiek product? Neem dan contact met ons op via klantenservice@gerritstuinmeubelen.nl of bel naar 088-38 60 600.