Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Volta bijzettafel ø60 cm

Antraciet (Blad: Naturel Teak)

  • Rond design

  • Hoogwaardig teakhout

  • RVS frame

  • Weerbestendig

Speciale prijs 479,- Adviesprijs 559,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 214057
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons OutdoorVolta loungetafel ø60 cm - Teakhout


Heerlijk genieten in je tuin van je kopje koffie op de Volta loungetafel van 4 Seasons Outdoor. Door zijn compacte formaat, kan je hem overal in en om je huis gebruiken. Creëer een speelse look op jouw terras door deze prachtige Volta loungetafel van 4 Seasons Outdoor te combineren met één of meerdere kleinere bijzettafels uit dezelfde serie. Het teakhouten tafelblad geeft de ronde loungetafel een natuurlijke uitstraling. De ronde poot maakt dat je een echte eyecatcher op jouw terras hebt staan. De Volta loungetafel is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Voor welke loungetafel ga jij?

Materiaal en onderhoud van de Volta loungetafel

De Volta loungetafel heeft een prachtig tafelblad dat is gemaakt van hoogwaardig teakhout. Een mooi detal van dit tafelblad is de warme kleur die het teakhout heeft. Teakhout bevat oliën en vetten die het hout langdurig mooi en sterk houden waardoor de loungetafel erg geschikt is om buiten te blijven staan. Teakhout heeft als eigenschap dat het gaat werken en vergrijzen door de verschillende weersomstandigheden. Dit is een natuurlijk proces en geeft de tafel zijn unieke uitstraling. Het heeft geen invloed op de kwaliteit van het hout.
De poot van de Volta loungetafel is gemaakt van RVS. RVS staat voor Roest Vast Staal. Dit houdt niet in dat het materiaal helemaal vrij van roest blijft. Door allerlei externe invloeden kan het voorkomen dat er roestaanslag op het blanke staal komt. Het RVS is gepoedercoat in de kleur Antraciet. De poedercoating biedt bescherming aan het frame tegen verschillende weersomstandigheden. Wanneer je deze loungetafel wilt schoonmaken, raden we je aan om hem goed nat te maken. Neem de loungetafel daarna eenvoudig af met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep. Spoel de tuintafel daarna goed af en laat het drogen. Je bijzettafel kan er weer tegenaan!

De kenmerken van de Volta loungetafel

  • Afmetingen: ø60x35 cm

  • Ronde loungetafel

  • Mix & match met de Volta serie

  • Onderhoudsarm

  • Eenvoudig schoon te maken

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Antraciet (Blad: Naturel Teak)
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Materiaal frame Gepoedercoat RVS
Materiaal tafelblad Teakhout
Vorm Rond
Afmetingen tafel Klein - tot 100 cm
Hoogte 35 cm
EAN 8720087016450
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Volta bijzettafel ø60 cm
Uw waardering