default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!*
Gratis retourzending!*
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Acties bij Gerrits Tuinmeubelen

Win je aankoopbedrag terug

Deel de mooiste sfeerfoto van jouw tuin met tuinmeubelen die jij bij Gerrits Tuinmeubelen koopt in de periode tussen 1 maart 2022 en 1 maart 2023 en maak kans om het gehele aankoopbedrag terug te winnen.

Hoe doe je mee?
Maak een prachtige sfeerfoto van jouw tuin, terras of balkon met jouw tuinmeubel van Gerrits Tuinmeubelen. Plaats deze sfeerfoto op Instagram of Facebook, gebruik de hashtag #tuinmeubelenvangerrits en tag @gerritstuinmeubelen. Let er hierbij op dat je account gedurende de actieperiode openbaar is zodat wij de foto kunnen zien!

Heb jij geen social media? Geen probleem! Stuur dan een e-mail met jouw naam en de sfeerfoto naar winactie@gerritstuinmeubelen.nl.

Door mee te doen aan de actie, verklaar je akkoord te zijn met de actievoorwaarden.


Sint Speurtocht

Bij Gerrits Tuinmeubelen is het een dolle boel, jij maakt namelijk kans op een Camino hangstoel. Piet heeft op onze webshop chocoladeletters verstopt. Zoek ze alle negen en maak een woord dat klopt. Zorg dat jij voor 6 december alle verstopte letters vindt. Dan maak jij kans op dit prachtige cadeau van de Sint.

Heb jij de letters gevonden?
Alle negen letters gevonden? Stuur dan jouw gemaakte woord met onderstaande gegevens naar: winactie@gerritstuinmeubelen.nl

  • De URL's van de pagina's waar je de letters hebt gevonden.
  • Jouw contactgegevens.

Wat kun je winnen? 
De winnaar maakt kans op een Camino hangstoel. t.w.v. €529,-.

Door mee te doen aan de actie, verklaar je akkoord te zijn met de actievoorwaarden.

    Afgelopen acties

    Zoek & Winactie

    Vaderdag actie

    Moederdag actie