Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Barbados Bora/ 4 Seasons Outdoor Strada ø73 cm dining tuinset 3-delig

Antraciet

  • Balkon tuinset

  • Stapelstoelen

  • Stevig RVS

  • Onderhoudsarm

Adviesprijs
Speciale prijs 495,- Adviesprijs 877,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 923559
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Barbados Bora/ 4 Seasons Outdoor Strada ø73 cm dining tuinset 3-delig - Antraciet

Je maakt een klein terras of balkon gezellig met de Barbados Bora/ 4 Seasons Outdoor Strada dining tuinset. Deze driedelige bistro set is lekker compact voor een knusse opstelling. De set bestaat uit twee stapelbare Bora dining tuinstoelen en de Strada tuintafel. Door de smalle frames en de lage tuintafel geeft deze set een kalme indruk. Het tafelblad van teakhout is ruim genoeg om eten en drinken te serveren. De tuinstoelen zijn afgewerkt met cord vlechtwerk en teakhouten details op de armleuningen. Stapel de stoelen in elkaar om meer ruimte te creëren op jouw terras of balkon.

Weerbestendige balkon loungeset

Met de Barbados Bora/ 4SO Strada dining tuinset haal jij een weerbestendige set naar jouw terras. Deze set is gemaakt van weerbestendige materialen die weinig onderhoud vragen en lang mee zullen gaan. Zowel de tuinstoelen als de tuintafel hebben een RVS frame met een antracietgrijze poedercoating. De poedercoating beschermd het roestvaste staal tegen krassen en andere invloeden van buitenaf. Het cord lijkt op wicker en is gemaakt van kunststof, waardoor het veel kan hebben. Zelfs het teakhout is goed bestand tegen de diverse weersinvloeden. Teakhout staat bekend om zijn zelfverzorgende eigenschappen door de van nature aanwezige vetten en oliën in het hout. Het hout zal niet rotten, maar kan wel barstjes vertonen. Door het hout goed nat te maken verdwijnen deze barsten. Op den duur zal teakhout vergrijzen. Met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep is deze bistro set zo weer schoon. Om groene aanslag van het hout te boenen, dien je eerst het hout goed nat te maken. Gebruik vervolgens een spons om tegen de houtnerf in te schrobben.

Kenmerken van de Barbados Bora/ 4SO Strada dining tuinset:

  • Compacte dining tuinset

  • Stapelbare tuinstoelen

  • Cord vlechtwerk

  • Teakhout

  • Weerbestendig

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Barbados, 4 Seasons Outdoor
Kleur Grijs - Antraciet
Kleur specifiek Antraciet
Materiaalsoorten Wicker, Gepoedercoat RVS, Teakhout
Vorm Rond
Hoogte 40 cm
Afmetingen tafel Klein - tot 100 cm
Stapelbaar Ja
Verstelbaar Nee
EAN 1535859643959