default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Barbados Nuora/ Belcanto Fomenta ø130 cm dining tuinset 5-delig

Royal Grey

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 1.549,- Adviesprijs 1.934,-
  • Luxe bistro set

  • Graniet tafelblad

  • Lichtgewicht stapelstoelen

  • Weerbestendig en duurzaam

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 923390
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Barbados Nuora/ Belcanto Fomenta ø130 cm dining tuinset 5-delig – Royal Grey

Voeg stijl en comfort toe aan jouw terras met de Barbados Nuora/ Belconta Fomenta dining tuinset. Deze 5-delige tuinset bestaat uit vier handige Nuora stapelstoelen en de ronde Fomenta tuintafel. De glanzende stoelframes zijn modern en uitgevoerd in de kleur Royal Grey. Doordat de rugleuning, de zitting en armleuningen rond zijn gebogen zit de Nuora tuinstoel zeer goed. Het luchtige textileen is ideaal voor de warme dagen. Het ronde tafelblad van de Fomenta dining tuintafel is gemaakt van graniet in de kleur Graniet Pearl Leather. Het graniet is aan de randen taps toe geslepen voor een strakke afwerking. De mikadopoot geeft een speelse twist aan deze tuinset.
Deze compacte tuinset is een moderne uitvoering van de klassieke bistro set. Dit model past goed op een klein terras. Of creëer meerdere zitjes op een groot terras. Voeg de stapelstoelkussens voor nóg meer comfort. Deze stoelkussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren.

Een speelse tuinset met een lange levensduur


Deze speelse bistro set is gemaakt van materialen van hoge kwaliteit. Hierdoor heb jij er lang plezier van. De Nuora tuinstoel is gemaakt van aluminium, zodat ze gemakkelijk te stapelen zijn. Het aluminium is afgewerkt met een drielaagse poedercoating voor een nette afwerking. Het textileen dat in het frame gespannen is, is gemaakt van fijne kunststof draden. Door de draden te weven ontstaat er een stevig geheel dat licht meegeeft voor een aangenaam comfort. De Fomenta tuintafel heeft een granieten tafelblad dat is opgeschuurd en ruw gebrand met een Pearl Leather finish. Dit betekent dat het blad dus niet glad is, wat er weer voor zorgt dat het niet heet wordt in de zon. Graniet is een natuursteen dat zeer sterk is en goed bestand is tegen extreme temperaturen. De mikado tafelpoot is gemaakt van staal, voorzien van een drielaagse poedercoating ter bescherming van het materiaal.
Kan deze tuinset buiten blijven staan? Jazeker! Deze set is weerbestendig en kan het hele jaar buiten blijven staan, zelfs bij vorst. Het gebruik van een tuinmeubelhoes raden wij sterk af. Hieronder kunnen blijvende weerplekken op de materialen ontstaan. Eventueel kun je de stoelen opstapelen en binnen opbergen.
Hoe maak je deze tuinmeubelen schoon? Dat is heel eenvoudig. Vul een emmer met lauwwarm water en voeg hier een beetje groene zeep aan toe. Maak met het sopje een zachte doek vochtig en neem de set af.

De kenmerken van de Barbados Nuora/ Belcanto Fomenta dining tuinset uitgelicht:

  • Moderne tuinset voor 4 personen

  • Stapelbare tuinstoelen

  • Luchtige rugleuning en zitting van textileen

  • Strakke tuintafel met mikadopoot

  • Afmetingen tuintafel: ø130x72 cm (DxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Barbados, Belcanto
Kleur Grijs - Antraciet
Kleur specifiek Royal Grey
Materiaalsoorten Graniet, Gepoedercoat staal, Textileen, Gepoedercoat aluminium
Vorm Rond
Hoogte 72 cm
Afmetingen tafel Middel - 100 tot 180 cm
Stapelbaar Ja
Verstelbaar Nee
EAN 1535859643133
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Barbados Nuora/ Belcanto Fomenta ø130 cm dining tuinset 5-delig
Uw waardering