Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Gerrits Tuinmeubelen genomineerd voor een DOFAS Pluim

Bij Gerrits Tuinmeubelen zijn we trots te kunnen aankondigen dat we genomineerd zijn voor de prestigieuze DOFAS Pluim. Deze erkenning, uitgereikt door de branchevereniging DOFAS, beloont jaarlijks bedrijven die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd in de tuinmeubelindustrie.

De DOFAS Pluim is in 2017 in het leven geroepen om excellentie binnen onze sector te erkennen. Een deskundige vakjury, bestaande uit professionals uit de branche, bepaalt welk bedrijf deze eer verdient.

De reden voor onze nominatie, zoals aangegeven door DOFAS, is dat Gerrits Tuinmeubelen een uitstekend evenwicht heeft gevonden tussen prijs, kwaliteit en stijl. Onze filosofie dat kwalitatieve tuinmeubelen betaalbaar en direct beschikbaar moeten zijn, heeft ons onderscheiden binnen de markt. De snelle levering uit voorraad en onze focus op hoge klanttevredenheid en service zijn verdere factoren die bijdragen aan onze groei en succes op landelijk niveau.

We zijn trots op deze nominatie en kijken uit naar de bekendmaking van de winnaar later deze maand tijdens een speciale ceremonie. Deze nominatie bevestigt ons harde werk en onze toewijding aan innovatie en klanttevredenheid binnen de tuinmeubelsector.

DOFAS-pluim-banner