Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Hartman | Sophie Wave barstoel

Royal White

  • Moderne barstoel

  • Ergonomisch gevormde zitkuip

  • Aluminium onderstel

  • Volledig weerbestendig

189,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 11010003
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Hartman Sophie Wave barstoel – Royal White

Op de Hartman Sophie Wave barstoel kun jij jouw tuin goed overzien. Deze moderne barstoel tuin is uitgevoerd in de kleur Royal White. Door deze kleur voegt de bar tuinstoel een luchtig element toe aan jouw terras. Het strakke ontwerp in de witte kleur past perfect in een Ibiza tuinstijl met een relaxte sfeer. De kuipzitting is ergonomisch gevormd en in het frame is een voetsteun verwerkt. Hierdoor zit deze barstoel zeer comfortabel. De zitting en het onderstel vormen een mooi contrast tussen organisch en strak.
Plaats de Wave barstoel aan een bartafel van Hartman of van ons eigen merk Belcanto en creëer een stijlvolle bar tuinset. Door een barset in je tuin te plaatsen kun jij dineren op hoog niveau en komt er meer levendigheid in de tuin. Heb je liever een andere kleur? De Wave barstoel is ook verkrijgbaar in de kleuren Royal Black en Xerix.

Een barstoel van hoge kwaliteit

De Wave barstoel van het gerenommeerde merk Hartman is een hoge tuinstoel van hoge kwaliteit. De barstoel is gemaakt van onderhoudsarme en sterke materialen die lang mee zullen gaan. De zitting is gemaakt van kunststof. Met een speciale Curve technology is het materiaal ergonomisch gevormd. De zitting wordt op een stevig frame van aluminium gemonteerd. Het frame van de barstoel is gepoedercoat voor en nette afwerking en extra bescherming van het materiaal.
Laat deze bar tuinstoel met een gerust hart het hele jaar onafgedekt buiten staan. De materialen zijn weerbestendig. In de kuipzitting zijn gaatjes gemaakt, zodat regenwater niet in de stoel blijft staan. Door de witte kleur is opgespat modder sneller zichtbaar. Gelukkig is de Wave barstoel heel eenvoudig te reinigen. Gebruik simpelweg een zachte doek en een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

De kenmerken van de Hartman Sophie Wave barstoel uitgelicht:

  • Barstoel met hedendaags design

  • Comfortabele zitting

  • Stevig onderstel met voetsteun

  • Kan het hele jaar buiten blijven staan

  • Onderhoudsarm

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Wit - Ecru
Merk Hartman
Kleur specifiek Royal White
Materiaalsoorten Kunststof, Gepoedercoat aluminium
Zithoogte 75 cm
Zitdiepte 44 cm
Breedte stoel 52,5 cm
Diepte stoel 53,5 cm
Hoogte 117 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Nee
EAN 8711268659894