Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Nardi | Folio/ Doga stoel loungeset 3-delig

Agave

  • Compacte loungeset

  • Verstelbare rugleuning

  • 100% recyclebaar materiaal

  • UV-bestendig

Speciale prijs 419,- Adviesprijs 453,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912555
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Nardi Folio/ Doga stoel loungeset 3-delig - Agave


Voeg een vleugje stijl en comfort toe aan jouw balkon of terras met de Nardi Folio/ Doga stoel loungeset in de verfrissende kleur Agave. Deze loungeset bestaat uit de Nardi Doga tuintafel en twee Folio loungestoelen, perfect voor ultiem ontspannen op jouw terras of balkon. De Nardi Folio loungestoel heeft een uniek ontwerp met een ruime zitting en een grote waaiervormige rugleuning. Leun achterover, rust je hoofd tegen de hoge rugleuning en ontspan je armen op de armleuningen. Verstel de stoel eenvoudig naar wens met de knoppen onder de armleuningen voor extra comfort. De Nardi Doga loungetafel heeft een monobloc design en de uv-bestendige matte finish maakt deze bijzettafel perfect om het hele jaar door buiten te staan. De bijzettafel is licht van gewicht en door zijn poten die naast het tafelblad uitkomen, is dit een praktische en elegante toevoeging aan jouw stoel loungeset.
Voeg voor nog meer comfort het Nardi Folio stoelkussen toe, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maak je loungeset compleet met de Nardi Poggio voetenbank voor ultieme ontspanning. Met deze loungeset geniet je van comfort, stijl en duurzaamheid, allemaal verpakt in een milieuvriendelijk jasje.

Duurzaamheid voorop

Deze tuinmeubelen van het Italiaanse merk Nardi worden gemaakt van polypropyleen glasvezelhars. Dit maakt zowel de loungestoel als de bijzettafel volledig recyclebaar, waterdicht en vrij van schadelijke stoffen. De UV-bestendige toplaag biedt bescherming tegen verkleuring. Het gebruikte kunststof is niet alleen 100% recyclebaar, maar ook licht van gewicht en weerbestendig. De Nardi tuinmeubelen hebben hierdoor een lange levensduur, wat resulteert in een duurzame investering.
Je maakt deze stoel loungeset eenvoudig schoon met een zachte doek en een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

De kenmerken van de Nardi Folio/ Doga loungeset op een rij:

  • Afmetingen loungetafel: ø49,5x39,5 cm (DxH)

  • Compacte en ruimtebesparende loungeset

  • Gemaakt van 100% recyclebaar kunststof

  • Verstelbare stapelbare loungestoelen

  • UV- en weerbestendig

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Nardi
Kleur specifiek Agave
Kleur Groen
Materiaalsoorten Glasvezel polypropyleen hars
Aantal zitplaatsen 2
Verstelbaar Ja
Hoogte 113 cm
Zitdiepte 49 cm
Zithoogte 45 cm
EAN 1535859650179
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nardi | Folio/ Doga stoel loungeset 3-delig
Uw waardering