Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Nardi | Folio/ Poggio schommel loungestoel met voetenbank

Tabacco

  • Luxe schommelstoel

  • Waaiervormig model

  • Trendy tabacco kleur

  • Onderhoudsarm

Speciale prijs 279,- Adviesprijs 318,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 705026
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Nardi Folio schommel loungestoel met voetenbank – Tabacco


Wil je heerlijk ontspannen in de zon? Met de Nardi Folio schommel loungestoel wieg je al je zorgen weg. Deze moderne loungestoel heeft een uniek ontwerp met een brede zitting, een waaiervormige rugleuning en gebogen stoelpoten voor een schommelende ervaring. De ruime zitting en hoge rugleuning zorgen voor ultiem comfort. Je kunt schuin zitten in dit brede model, je hoofd laten rusten tegen de rugleuning en je armen op de armleuningen plaatsen. Onder de armleuningen bevinden zich knoppen om de rugleuning naar achteren te verstellen voor een optimale loungehouding. Verwijder de gebogen latten en je tovert de schommelstoel om in een vaste loungestoel, zodat je kunt kiezen tussen schommelen of stabiel zitten.
Maak het jezelf helemaal comfortabel met de Nardi Poggio voetenbank. Deze voetenbank biedt extra ondersteuning en verhoogt het loungecomfort, perfect om je benen te laten rusten.

Wil je nog comfortabeler zitten? Voeg dan het Nardi Folio stoelkussen toe. Dit kussen is in verschillende kleuren verkrijgbaar en brengt het zitcomfort van de Folio loungestoel naar een hoger niveau.

Duurzame en weerbestendige loungestoel

De Folio schommel loungestoel is afkomstig van het gerenommeerde Italiaanse merk Nardi, dat veel aandacht besteedt aan comfort, design, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze luxe schommelstoel is zorgvuldig ontworpen en volledig gemaakt van polypropyleen glasvezel hars. Dit sterke, onderhoudsarme, waterbestendige materiaal bevat geen schadelijke stoffen en is 100% recyclebaar. Dankzij een UV-werende toplaag blijft de kleur behouden. De stoel is licht van gewicht en de schommel latten zijn afneembaar, waardoor de stoel makkelijk stapelbaar is. Dit is handig en milieuvriendelijk, omdat er minder vrachtwagens nodig zijn voor transport. De rugleuning is in twee standen verstelbaar met de knoppen onder de armleuningen.

Voor het reinigen van de loungestoel heb je geen agressieve schoonmaakmiddelen of hoge drukspuit nodig. Gebruik een zachte doek en een milieuvriendelijk sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Kenmerken van de Nardi Folio schommelstoel met voetenbank:

  • Royale zitting en hoge rugleuning

  • Verwijderbare schommellatten

  • Ruime en comfortabele zitting

  • Bijpassende voetenbank

  • 100% recyclebaar materiaal

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Merk Nardi
Kleur specifiek Tabacco
Materiaalsoorten Glasvezel polypropyleen hars
Zithoogte 51 cm
Zitdiepte 49 cm
Armhoogte 70 cm
Breedte stoel 72 cm
Diepte stoel 49 cm
Hoogte 119 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Ja
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Nee
EAN 1535859651046
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nardi | Folio/ Poggio schommel loungestoel met voetenbank
Uw waardering