Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Nardi tuinmeubelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 47

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Nardi Outdoor

Nardi is wereldwijd ambassadeur van Italiaanse stijl. Design, ontspanning in de buitenlucht en de vraag naar samen tijd doorbrengen zijn richtlijnen voor dit vooruitstrevende tuinmeubel merk. Al meer dan 30 jaar produceert Nardi kunststof meubelen voor buiten gebruik. Deze tuinmeubelen zijn zowel geschikt voor particulier als zakelijk gebruik, door een voortdurende zoektocht naar design en kwaliteit. Binnen het merk Nardi Outdoor tuinmeubelen vind je o.a.:

Design awards

De Italiaanse designs van Nardi zijn in samenwerking met Raffaello Galiotto tot stand gekomen. Dankzij jaren van ervaring heeft Nardi verscheidene prijzen gewonnen; Adi Design Index, the Red Dot Design Award, Good Design Award en the Green Good Design Award.

De ontwerpen van Raffaello Galiotto zijn tot stand gekomen door een artistieke achtergrond en zijn interesse in industrieel ontwerp. Hij heeft oog voor de kwaliteit van materiaal, haalt er alles uit wat erin zit en houdt rekening met productieprocessen. In zijn ontwerp processen van meer dan 50 producten voor Nardi, heeft hij zichzelf altijd overtroffen en de grenzen opgezocht van de technische mogelijkheden van kunststof.

Design en duurzaamheid

Zonnige, luchtige en opgewekte ontwerpen in simpele vormen en vrolijke kleuren. Klanten van Nardi zijn trots om eigenaar te zijn van een Italiaans product met een uniek en origineel ontwerp, dat daarnaast ook functioneel en milieuvriendelijk geproduceerd is. De tuinmeubelen van Nardi Outdoor zijn gemaakt om het leven van mensen makkelijker te maken. Om deze reden is uitzonderlijke styling samengebracht met hoge kwaliteit en duurzaamheid.

In de ontwerpen van Nardi Outdoor is gekozen om te werken met pure polypropyleen. Deze synthetische stof is niet vervuild met andere materialen, waardoor het 100% recyclebaar is. Bovendien is het geschikt voor iedere omgeving en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het productieproces van Nardi tuinmeubelen is zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Er wordt deels gebruik gemaakt van zonne-energie. Water wordt niet vervuild tijdens het produceren en er worden geen schadelijke gassen of rook uitgestoten. Is er aan het eind van het productieproces materiaal over? Dan wordt dit weer verwerkt in een volgende tuinstoel of tuintafel. Alle tuinmeubelen worden verpakt in karton dat voor meer dan 75% is gerecycled.

Ergonomisch

Door gebruik te maken van polypropyleen en samen te werken met een ontwerper als Raffaello Galiotto heeft zo zijn voordelen. Polypropyleen is een kunststof dat in verschillende kleuren en vormen kan worden toegepast. Door het gesmolten kunststof in een mal te gieten kun je er alle kanten mee op. Hierdoor hebben de tuinmeubelen van Nardi een ergonomisch ontwerp en een hoog zitcomfort. De meeste tuinstoelen van Nardi zijn stapelbaar. Hierdoor zijn ze eenvoudig op te bergen en nemen ze minder ruimte in op transport. Ook hierdoor wordt de carbon footprint van Nardi klein gehouden.

Nieuw bij Gerrits Tuinmeubelen

Ben jij nieuwsgierig geworden naar onze nieuwe collectie Nardi Outdoor tuinmeubelen? Bekijk onze collectie online of kom naar één van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk? Neem dan contact op met onze klantenservice via klantenservice@gerritstuinmeubelen.nl of bel naar 088-38 60 600. We helpen je graag op weg bij jouw zoektocht naar de juiste tuinmeubelen voor jouw terras.