Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Novara | Manzani lounge-diningstoel verstelbaar

Graphite (incl. kussens)

  • Zeer comfortable zit
  • Verkrijgbaar in 3 kleuren
  • Inclusief kussens
  • Verstelbare rugleuning
Adviesprijs
Speciale prijs 429,- Adviesprijs 539,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 405026
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Novara Manzani lounge-dining tuinstoel verstelbaar - Graphite


Wil je zoveel mogelijk van het mooie weer kunnen genieten? Dat kan zeker met de verstelbare Manzani lounge-dining tuinstoel van Novara. In deze stoel geniet je tijdens iedere maaltijd van een geweldig zitcomfort. De tuinstoel heeft de juiste hoogte om plaats te nemen aan de tuintafel en een goede breedte om te kunnen loungen. Het rug- en zitkussen zijn extra dik om heerlijk in weg te zakken na lang tafelen. Het rugkussen van de Manzani tuinstoel is gecapitonneerd voor een klassieke uitstraling. Beide kussens zijn grijs gemêleerd wat een warm contrast geeft met het natuurlijke wicker vlechtwerk, in Graphite uitvoering. De grijstinten zijn makkelijk te combineren met aarde- en groentinten. Door de teakhouten pootjes is deze stoel perfect combineerbaar met een tuintafel van teakhout.

Hoogwaardig wicker vlechtwerk


De Novara Manzani tuinstoel is een degelijke tuinstoel, mede door het aluminium frame. Het frame geeft stevigheid aan de stoel en het wicker vlechtwerk geeft een luxe afwerking. De combinatie van aluminium en hoogwaardig wicker vlechtwerk zorgt ervoor dat de stoel een lange levensduur heeft. Deze materialen zijn duurzaam, weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Het is raadzaam de stoelen binnen op te bergen tijdens de winterperiode. Heb je daar geen mogelijkheid toe? Dat is geen probleem, want de Manzani tuinstoel kan het hele jaar buiten staan. Dek tuinmeubelen niet af met een tuinmeubelhoes. Dit kan juist voor schimmelvorming zorgen. Reinig de Manzani lounge-dining tuinstoel eenvoudig met een zachte doek en een sopje van lauwwarm water en groene zeep. Gebruik een zachte borstel om eventueel vuil mee weg te borstelen. Bewaar de kussens zoveel mogelijk binnen. Om de kussenhoezen te wassen kun je deze gemakkelijk open ritsen.

Voordelen Novara Manzani lounge-dining tuinstoel:

  • Verstelbare rugleuning

  • Aaluminium frame

  • Hoogwaardig wicker vlechtwerk

  • Extra dikke kussens

  • Onderhoudsvriendelijk

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Grijs - Antraciet
Merk Novara
Kleur specifiek Graphite (incl. kussens)
Materiaalsoorten Wicker, Aluminium
Zithoogte 46 cm
Zitdiepte 47 cm
Armhoogte 64 cm
Breedte stoel 70 cm
Diepte stoel 70 cm
Hoogte 97 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Ja
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 1535859636395