default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Sivara | Luto/ Breso ligbed set 3-delig

Black Grey (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 1.019,- Adviesprijs 1.287,-
  • Wicker ligbedden

  • Moderne kleur

  • Verstelbare rugleuning

  • Onderhoudsarm

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 971132
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Sivara Luto/ Breso ligbed set 3-delig - Black Grey

Heerlijk samen relaxen op een vrije dag? Met deze 3-delige ligbedden set van Sivara kun je samen genieten van een uitstekend ligcomfort. Er is niets fijner dan een comfortabel ligbed van sterke materialen om zo'n zomermiddag op door te brengen. Deze heerlijke liggenbedden set van het merk Sivara is in alle opzichten een uitkomst. Het bijzonder fijne ligcomfort, de weerbestendige materialen een de ultieme look maken dat het Sivara Luto ligbed onmisbaar is in jouw tuin.

Wicker ligbedden

Deze 3-delige set bestaat uit twee ligbedden en één hocker in de kleur Black Grey. Het frame van het ligbed en de hocker bestaan uit aluminium dat volledig is bedekt met hoogwaardig wicker vlechtwerk. Er is tijdens het vlechten gebruik gemaakt van halfrond wickerdraad, waardoor het vlechtwerk van uitstekende kwaliteit is. Wicker vlechtdraad bevat een kunststofvezel, waardoor het materiaal onderhoudsarm en weerbestendig is. Wicker kan eenvoudig worden schoon gemaakt met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Comfortabele ligbedden

De Sivara Luto ligbedden zijn enorm comfortabel. Doordat de rugleuning traploos verstelbaar is door middel van een gasveer kun je de rugleuning in iedere positie plaatsen. Zo lig jij altijd heerlijk comfortabel in het zonnetje. Naast het comfort van de verstelbare rugleuning kun je ook genieten van heerlijk zachte ligbedkussens. De kussens zijn gevuld met een stevige vulling en de kussenhoezen voelen zacht aan. Je kunt de kussenhoezen eenvoudig wassen doordat deze afritsbaar en afneembaar zijn. Let op: de kussens zijn bestand tegen een enkele regenbui, maar deze zijn niet waterdicht. Daarom raden het aan om deze binnen op te bergen wanneer ze niet worden gebruikt.

De voordelen van de Sivara Luto/ Breso ligbedden set:

  • Hoogwaardig wicker vlechtwerk

  • Verstelbare rugleuning d.m.v. een gasveer

  • Heerlijk ligcomfort

  • Aluminium frame

  • Onderhoudsarm

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms!
“Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!”

Meer informatie
Merk Sivara
Kleur specifiek Black Grey (incl. kussens)
Kleur Zwart
Materiaalsoorten Wicker, Aluminium
Verstelbaar Ja
EAN 1535859642532
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sivara | Luto/ Breso ligbed set 3-delig
Uw waardering