default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Sivara | Nanto/ Breso stoel loungeset 5-delig

Mash Grey (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 739,- Adviesprijs 925,-
  • Balkon stoel loungeset

  • Met voetenbankjes

  • Geweldig comfortabel

  • Weerbestendig wicker

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912499
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Sivara Nanto/ Breso stoel loungeset 5-delig – Mash Grey

Laat het relaxen maar beginnen met de Nanto/ Breso stoel loungeset van Sivara. Deze 5-delige set bestaat uit twee Nanto tuinstoelen en drie Breso voetenbankjes. De lounge tuinstoelen en de voetenbanken zijn gemaakt van Mash Grey wicker vlechtwerk voor een landelijke uitstraling. De fijngeweven loungekussens bieden optimaal comfort en brengen een huiselijke sfeer aan op jouw terras. Droom heerlijk weg in de zachte stoelkussens en leg je voeten omhoog op een voetenbank. Door het voetenbankje tussen de loungestoelen kun jij je e-reader of telefoon naast je neerleggen. Of plaats er een dienblad op en tover het voetenbankje om tot een bijzettafel. De Breso hockers zijn ook te gebruiken als extra zitplaatsen of als kruk tijdens het snoeien van een hoge heg. Multifunctioneel dus!
De Nanto tuinstoel heeft zachte kussens om in te loungen, maar heeft ook de juiste hoogte om bij een tuintafel te plaatsen. Heb jij meerdere terrassen? Plaats dan een tuinset met Nanto diningstoelen en laat de landelijke tuinstijl terugkomen.

Een weerbestendige tuinset om op te loungen

De Nanto tuinstoelen en de Breso voetenbanken zijn gemaakt van weerbestendig wicker. Dit materiaal lijkt op een natuurproduct, maar is in feite gemaakt van kunststof. De kunststof draden zijn met de hand gevlochten om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen en zodat ieder wicker tuinmeubel uniek is. De wicker loungestoelen en wicker voetenbankjes hebben stevige aluminium frames. De frames zijn voorzien van drie lagen poedercoating, zodat ze extra goed bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. De bijgeleverde loungekussens zijn bestand tegen een beetje regen. We raden je aan om de kussens binnen op te bergen zodra het begint te regenen en wanneer je geen gebruik maakt van de loungeset. Dan gaan ze het langst mee. Zijn ze toch nat geregend? Leg ze dan uit de zon en plat te drogen.
Deze stoel loungeset kan het hele jaar, onafgedekt buiten blijven staan. In het voorjaar is het tijd voor de grote schoonmaak. Ook de tuinmeubelen kunnen wel een wasbeurt gebruiken na onstuimig herfst- en winterweer. Borstel opgedroogd vuil weg met een zachte borstel. Vul een emmer met lauwwarm water en een beetje groene zeep, om vervolgens de set schoon te maken met een zachte doek.

De kenmerken van de Sivara Nanto/ Breso stoel loungeset 5-delig:

  • Luxe stoel loungeset

  • Landelijk wicker vlechtwerk

  • Met drie voetenbankjes

  • Geleverd met kussens

  • Onderhoudsvriendelijk

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Sivara
Kleur specifiek Mash Grey (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Wicker, Gepoedercoat aluminium
Aantal zitplaatsen 2
Verstelbaar Nee
Breedte 60 cm
Diepte 63 cm
Hoogte 94 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 51 cm
EAN 1535859647483
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sivara | Nanto/ Breso stoel loungeset 5-delig
Uw waardering