default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Sivara | Rento/ Loreto stoel loungeset 5-delig

Black Grey (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 1.419,- Adviesprijs 1.765,-
  • Royale stoel loungeset

  • Verstelbare loungestoelen

  • Stijlvol wicker vlechtwerk

  • Onderhoudsarm

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912290
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Sivara Rento/ Loreto stoel loungeset 5-delig – Black Grey

Met de Sivara Rento/ Loreto stoel loungeset zet jij een gezellige zithoek neer op jouw terras. Deze 5-delige wicker tuinset bestaat uit vier Rento loungestoelen en de Loreto loungetafel van ons Private Label Sivara. Het wicker vlechtwerk geeft een landelijke uitstraling en is uitgevoerd in de kleur Black Grey. Wicker wordt met de hand gevlochten, waardoor ieder wicker tuinmeubel uniek is. De Rento lounge tuinstoelen worden geleverd met stoelkussens. De rugkussens zijn doorgestikt voor een elegant uiterlijk. Dankzij de loungekussens, de prettige zithouding en de traploos verstelbare rugleuningen kun je in deze loungestoelen heerlijk ontspannen zitten. De Loreto loungetafel heeft een glazen tafelblad met daarop genoeg plek om wat lekkers te serveren. Onder het tafelblad is een ruimte om bijvoorbeeld een boek of stapeltje tijdschriften op te bergen.

Landelijk wicker en toch weerbestendig

De Rento/ Loreto stoel loungeset van Sivara is gemaakt van aluminium, wicker en veiligheidsglas. Deze materialen zijn sterk, onderhoudsarm en weerbestendig. De stevige aluminium frames zijn voorzien van drie lagen poedercoating voor een optimale bescherming van het materiaal. Wicker vlechtwerk bestaat uit met de hand gevlochten kunststof draden. Tijdens het vlechtproces wordt door de vlechters de kwaliteit gewaarborgd. Doordat de vlechtdraden zijn gemaakt van kunststof is het wicker vuil- en waterbestendig en eenvoudig schoon te maken. Onder de Rento loungestoel zit een gasveer gemonteerd, die met de hendel aan de zijkant te bedienen is om de rugleuning te verstellen. Tussen de loungetafel en de glasplaat zitten rubbertjes om de materialen te beschermen. De lounge stoelkussens kunnen best tegen een spatje water. Wij adviseren om de kussens binnen op te bergen, zodra het begint te regenen en wanneer je er geen gebruik van maakt. Dan gaan ze het langst mee. Doormiddel van een zachte doek in combinatie met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep is deze loungeset gemakkelijk te reinigen.

De kenmerken van de Sivara Rento/ Loreto stoel loungeset 5-delig:

  • Weerbestendige stoel loungeset

  • Landelijk wicker vlechtwerk

  • Met zachte loungekussens

  • Stevige aluminium frames

  • Loungetafel met glazen tafelblad: 110x55x45 cm (LxBxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Sivara
Kleur specifiek Black Grey (incl. kussens)
Kleur Zwart
Materiaalsoorten Wicker, Gepoedercoat aluminium, Glas
Aantal zitplaatsen 4
Verstelbaar Ja
Breedte 60 cm
Diepte 63 cm
Hoogte 105 cm
Zitdiepte 45 cm
Zithoogte 51 cm
EAN 1535859643874
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sivara | Rento/ Loreto stoel loungeset 5-delig
Uw waardering