Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Taste 4SO | Athena diningstoel

Groen (incl. kussen)

  • Unieke kleur rope

  • Trendy tuinstoel

  • Onderhoudsarm

  • Weerbestendig

Speciale prijs 239,- Adviesprijs 349,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 91197
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Taste 4SO Athena dining tuinstoel - Groen


De Athena dining tuinstoel groen is speciaal voor Gerrits Tuinmeubelen ontworpen. Deze fantastische tuinstoel heeft een zeer fijn zitcomfort en is uniek in zijn soort en kleur. Het minimalistische RVS gepoedercoate frame in de kleur antraciet in combinatie met de zitkuip van groen rope, geeft de stoel een industrieel en modern uiterlijk. Het rope is handmatig symmetrisch om het frame geknoopt, waardoor deze tuinstoel een ontzettend mooie en moderne uitstraling heeft. 
De Taste 4SO Athena tuinstoel kan dan erg goed worden gecombineerd met diverse soorten tuintafels. Welke combinatie maak jij? Bekijk ons gehele assortiment dining tuintafels. Wil je deze dining tuinstoel met eigen ogen zien of komen uitproberen? Kom dan naar onze showroom in Emmen en bekijk de grootste Taste 4SO collectie van Nederland! Onze vakkundige collega's helpen jou graag met het vinden van de juiste tuinmeubelen.

Materiaal en onderhoud Taste 4SO Athena dining tuinstoel - Groen


De zitkuip is handmatig geknoopt met een speciaal soort weerbestendig touw, rope. Rope voelt zacht aan maar is toch een oersterk materiaal. Het is dan ook niet voor niets een populair materiaalsoort in de tuinmeubelbranche. Rope draden zijn voorzien van een kunststof kern, waardoor het touw minimaal uitrekt en geen vocht op neemt. Het omhulsel is gemaakt van acryl stof. Dit zorgt ervoor dat het materiaal waterafstotend, UV-bestendig en kleurvast is. Dit materiaal laat niets te wensen over. Het frame is gemaakt van roest vast staal welke is gepoedercoat in de kleur antraciet. Dit betekent dat het RVS een extra beschermlaag heeft gekregen en dat het frame in iedere gewenste kleur kan worden gemaakt. RVS is weerbestendig, onderhoudsarm en eenvoudig te reinigen. Hierdoor heb je minimaal werk aan deze prachtige tuinstoel en ervaar je alle voordelen.

Taste 4SO Athena tuinstoel in het kort:

  • Unieke kleurstelling

  • Geknoopt rope vlechtwerk

  • All Weather zitkussen

  • Modern frame

  • Chique uitstraling

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Groen
Merk Taste 4SO
Kleur specifiek Groen (incl. kussen)
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS
Zithoogte 48 cm
Zitdiepte 47 cm
Armhoogte 65 cm
Breedte stoel 61 cm
Diepte stoel 63 cm
Hoogte 84 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087008295
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taste 4SO | Athena diningstoel
Uw waardering