Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Taste 4SO | Barista diningstoel stapelbaar

Groen (incl. kussen)

  • Moderne uitstraling
  • Heerlijk zitcomfort
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Waterafstotend
Speciale prijs 178,99 Adviesprijs 219,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 91123
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Productvarianten

Taste 4SO Barista diningstoel stapelbaar - Groen

De Taste 4SO Barista valt op door het bijzondere design. Deze tuinstoel heeft een slank frame. De zitting en de leuningen zijn afgewerkt met groen rope dat op een bijzondere manier is gevlochten. Dit geeft een speelse en moderne look. Naast dat de diningstoel er fantastisch uitziet, biedt de stoel ook een zeer prettig zitcomfort. Doordat de stoel relatief licht van gewicht en stapelbaar is, kun je deze gemakkelijk verplaatsen of opbergen wanneer nodig. De ideale stoel voor jouw tuin of terras! Deze Barista diningstoel is ook verkrijgbaar in de kleur antraciet. Om de moderne en speelse look te creëren is het ook erg leuk deze af te wisselen aan een tuintafel.

Materiaal en onderhoud Barista dining tuinstoel


Het frame van de Barista diningstoel is gemaakt van gepoedercoat RVS. De poedercoating geeft een mooie antracietgrijze kleur. Het roestvaste staal wordt door de stijlvolle poedercoating ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het zitgedeelte en de rug- en armleuningen van de stoel zijn afgewerkt met groen rope. Rope is gemaakt van kleurvast acryl met een polypropyleen kern. Deze materialen zijn goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Rope is waterafstotend en is niet interressant voor schimmels en bacteriën. Ook is rope UV-bestendig. De stof niet warm in de zon, waardoor je er zonder ongemakken urenlang van kunt genieten. Er wordt een grijs All Weather zitkussen van bij de Barista diningstoel geleverd. Het stoelkussen is gemaakt van Olefin outdoor textiel met een Quick Dry schuimvulling. Hierdoor kan het kussen goed tegen regen, maar blijft in optimale conditie wanneer deze binnen wordt opgeborgen bij slecht weer. Laat je het tuinkussen toch liever buiten liggen? dan vraagt het materiaal om extra verzorging. Veeg vuil van de stof af om blijvende vlekken te voorkomen en was de hoes zo nu en dan op maximaal 30 graden. Om het frame en het rope te reinigen gebruik je simpelweg een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Kenmerken van de Taste 4SO Barista diningstoel stapelbaar:

  • Stijlvol geknoopt rope

  • Stapelbaar model

  • Inclusief All Weather zitkussen

  • Minimalistisch design

  • Weerbestendig

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. 

"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Groen
Merk Taste 4SO
Kleur specifiek Groen (incl. kussen)
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS
Zithoogte 50 cm
Zitdiepte 45 cm
Armhoogte 67 cm
Breedte stoel 59 cm
Diepte stoel 58 cm
Hoogte 80 cm
Stapelbaar Ja
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087006987
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taste 4SO | Barista diningstoel stapelbaar
Uw waardering