Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Taste 4SO | Barista diningstoel stapelbaar

Terracotta (incl. kussen)

  • Stapelbare tuinstoel

  • Trendy rope

  • Warme Terracotta kleur

  • Inclusief zitkussen

Speciale prijs 149,- Adviesprijs 219,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 91282
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Productvarianten

Taste 4SO Barista diningstoel stapelbaar – Terracotta

Zet een warme en tegelijk moderne tuinstijl neer met de Barista diningstoel stapelbaar van Taste 4SO. Deze tuinstoel heeft een minimalistisch frame, uitgevoerd in een donkere, antraciet tint. De rugleuning en de zitting zijn tot stand gekomen door geknoopt rope. Het rope heeft een warme, terracotta kleur. Deze kleur past geweldig in een natuurlijke tuinsfeer. Deze kleur lijkt op roestbruin, een trendkleur van dit moment. Als accent is het touw ook rond de armleuningen gewikkeld. Het model van deze tuinstoel, de armleuningen en het bijgeleverde zitkussen zorgen voor een comfortabele zithouding. Dankzij het stapelbare ontwerp ruim jij met gemak jouw terras op om bijvoorbeeld te vegen. De Taste 4SO Barista diningstoel stapelbaar is leverbaar in vijf verschillende kleuren. Kies de kleur die bij jouw past. Of combineer kleuren voor een levendig terras!

Waar is de Barista diningstoel stapelbaar van gemaakt?

De Barista stapelbare tuinstoel heeft een RVS frame. Dit roestvaste frame is sierlijk rond gebogen en voorzien van een antracietgrijze poedercoating. De poedercoating geeft naast een rijke kleur ook een beschermende laag. Het terracotta rope is gemaakt van acryl met een kern van polypropyleen. Het acryl is kleurecht en zal niet snel haar warme kleur verliezen. Dit synthetische materiaal neemt weinig tot geen vocht op en is zo afgewerkt dat het vuil- en waterafstotend is. Hierdoor is rope geschikt voor langdurig buiten gebruik. Ideaal dus voor tuinmeubelen! Het meegeleverde stoelkussen is gemaakt van Olefin outdoor textiel en heeft een Quick Dry schuimvulling. Het Olefin is net als het acryl kleurecht en vuil- en waterafstotend. Na een flinke regenbui dringt het water uiteindelijk door tot de vulling. Dankzij de speciale vulling is dit geen ramp. Het kussen is zo weer droog. Wij raden altijd aan om kussens zoveel mogelijk binnen op te bergen, wanneer ze niet worden gebruikt. Kies je ervoor om dit weerbestendige tuinkussen toch buiten te laten liggen? Houd er dan rekening mee dat het materiaal extra aandacht vraagt. Veeg regelmatig vuil weg, om blijvende vlekken te voorkomen.

Kenmerken Taste 4SO Barista tuinstoel:

  • Geknoopt rope vlechtwerk

  • Eenvoudig stapelbaar

  • Inclusief zitkussen

  • Minimalistisch design

  • Onderhoudsarm

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Merk Taste 4SO
Kleur specifiek Terracotta (incl. kussen)
Materiaalsoorten Rope, Gepoedercoat RVS
Zithoogte 50 cm
Zitdiepte 45 cm
Armhoogte 67 cm
Breedte stoel 59 cm
Diepte stoel 58 cm
Hoogte 80 cm
Stapelbaar Ja
Verstelbaar Nee
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Ja
EAN 8720087011011
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taste 4SO | Barista diningstoel stapelbaar
Uw waardering