Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Tuinmeubelen Maastricht

Tuinmeubelen Maastricht

Op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Maastricht? Maak een uitje naar het mooie Drenthe en kom dan langs in de showroom van Gerrits Tuinmeubelen in Emmen. Of bezoek onze ruime webshop met de laagste prijsgarantie.

Openingstijden 


Maandag:

09:30 - 18:00

Dinsdag: 

09:30 - 18:00

Woensdag:

09:30 - 18:00

Donderdag

09:30 - 18:00

Vrijdag:

09:30 - 18:00

Zaterdag:

09:30 - 17:00

Zondag:

12:00 - 17:00
Adresgegevens

Nijbracht 53a
7821CB Emmen
Drenthe

Contactgegevens

Faciliteiten

Ruim 4000m2 showroom

Gezellige koffiehoek

Klantentoilet aanwezig

Speeltafel aanwezig

Vakkundig advies

Gratis parkeren

Wi-Fi

Gratis aanhanger leenservice

Showroom Emmen

Bent u zelf als inwoner van Maastricht op zoek naar een uitje in een andere stad of dorp? Kom dan gezellig langs in de showroom van Gerrits Tuinmeubelen.

Of ben jij al op zoek naar de tuinmeubelen expert in de buurt van Maastricht? Gerrits Tuinmeubelen is al jaren bekend in Nederland. Naast de bekende merken als 4 Seasons Outdoor en Taste 4SO biedt Gerrits Tuinmeubelen een grote collectie Private Label tuinmeubelen: Garrison, Teak Furniture, Sivara, Barbados en Novara. Zes dagen in de week kun jij bij ons langskomen voor al jouw wensen op gebied van tuinmeubelen. Loungesets, tuinsets, tuintafels, tuinbanken, ligbedden of parasols. Ook voor een zeer ruime collectie graniet tuintafels.


Grootste Showroom van Gerrits Tuinmeubelen in de buurt van Maastricht

Gerrits Tuinmeubelen bezit showrooms in Vroomshoop en Emmen. Maar met ruim 4000m2 is de locatie in Emmen de grootste. Als je eerst tuinmeubelen wil bekijken en testen is het absoluut aan te raden om bij ons langs te komen. Niet alleen zie je de prachtige uitstraling van onze merken, maar voel je direct de kwaliteit. Kom daarom langs in Emmen of Vroomshoop en laat je inspireren door ons aanbod tuinmeubelen en informeren door onze medewerkers. En naast goed advies van één van onze vakkundige medewerkers, natuurlijk ook een goede bak koffie.

Op zoek naar tuinmeubelen in de buurt van Maastricht? Kom dan langs in de showroom van Gerrits Tuinmeubelen in Emmen of bestel in de webshop met de laagste prijsgarantie.