default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Aluminium tuinstoelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-48 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-48 van 52

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wie op zoek is naar lichte, maar toch sterke tuinstoelen, kan bij Gerrits Tuinmeubelen terecht voor de aluminium tuinstoel. Deze zitten niet alleen erg comfortabel, maar zijn ook nog eens goed bestand tegen de verschillende weersinvloeden. Bij Gerrits Tuinmeubelen verkopen we de aluminium tuinstoel in verschillende soorten, kleuren en materialen, waardoor er altijd een geschikte tuinstoel voor je tussen zit. Bestel de stoelen eenvoudig via onze webshop of kom langs in onze showroom om de tuinstoelen in het echt te bekijken. Hier helpen onze medewerkers je graag met het vinden van de juiste tuinstoel.

Lichte, maar toch stevige aluminium tuinstoelen

Aluminium is een licht, maar toch sterk en stevig materiaal. Dit maakt aluminium tuinmeubelen erg aantrekkelijk als materiaal. Tuinstoelen van aluminium zijn namelijk eenvoudig te verplaatsen, maar toch goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Tuinmeubelen van aluminium zijn daarnaast goed bestand tegen corrosie, waardoor het lang mee zal gaan en in de meeste gevallen dus ook prima buiten kan blijven staan. Wil je de tuinstoelen toch naar binnen verplaatsen, dan kunnen stapelbare tuinstoelen erg handig zijn. Deze kunt u eenvoudig op elkaar stapelen en zo nemen ze minder ruimte in beslag. Ook is een aluminium standenstoel eenvoudig op te bergen, omdat deze inklapbaar zijn. Een andere fijne bijkomstigheid is dat een aluminium tuinstoel van Gerrits Tuinmeubelen erg veel comfort biedt. Hierdoor kun je er heerlijk lang op blijven zitten.

Soorten aluminium tuinstoelen

Bij Gerrits Tuinmeubelen heb je keuze uit verschillende soorten aluminium tuinstoelen. Zo hebben wij aluminium tuinstoelen voor in de loungehoek, maar ook tuinstoelen voor aan de dinertafel. Daarnaast zijn de tuinstoelen gemaakt van aluminium in combinatie met een ander materiaal. Zo worden materialen als wicker, textileen en rope gecombineerd met het sterke aluminium. Stuk voor stuk zijn de tuinstoelen aluminium van hoge kwaliteit, waardoor ze lang mee zullen gaan. Voor iedere wens is er binnen het assortiment van de tuinstoel aluminium wel een geschikte tuinstoel te vinden.

De voordelen van tuinstoelen van aluminium

  • Aluminium is licht in gewicht
  • Aluminium is erg stevig
  • Aluminium is beter bestand tegen corrosie, waardoor het langer mee zal gaan
  • Tuinstoel aluminium zijn er in vele soorten, modellen en kleuren

Aluminium tuinstoel kopen bij Gerrits Tuinmeubelen

Gerrits Tuinmeubelen is dé plek als je op zoek bent naar nieuwe tuinstoelen. Op een tuinstoel van Gerrits Tuinmeubelen zit je altijd goed, of het nu gaat om een aluminium tuinstoel, om een textileen tuinstoel of om gevlochten tuinstoelen. Al onze tuinmeubelen zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht tegen een scherpe prijs. Heb je online een mooie tuinstoel gevonden? Dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Bij een bestelling van €50,- of meer bezorgen wij jouw bestelling gratis bij jouw thuis. Je bent ook van harte welkom in één van onze winkels. Deze winkels zitten in Emmen en Vroomshoop. Onze medewerkers staan je hier graag te woord én uiteraard kun je de tuinstoelen ook meteen uitproberen. Bevalt deze zo goed dat je eigenlijk niet meer op wilt staan? Dan kunnen we de tuinstoel binnen vijf werkdagen bij jou afleveren. Zo kun je snel genieten van de nieuwe gekochte tuinstoelen.

Meer informatie

Wil je graag nieuwe tuinstoelen, maar ben je nog niet helemaal zeker welke tuinstoelen het beste bij jou passen? Onze medewerkers helpen jou graag en kunnen een passend advies geven. Heb jij vragen over de aluminium tuinstoel of over één van onze andere soorten tuinmeubelen, zoals wicker tuinstoelen, RVS tuinstoelen, houten tuinstoelen en teakhout tuinstoelen? Neem dan gerust contact met ons op.