default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Woodfort | Banbury stoel loungeset 5-delig

Oakland White (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 1.995,- Adviesprijs 3.035,-
  • Exclusief design

  • Luxe stoel loungeset

  • Rond wicker vlechtwerk

  • Teakhout

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912416
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Woodfort Banbury stoel loungeset 5-delig – Oakland White

Wil jij graag een gezellige plek op jouw terras realiseren waar je gezellig kunt zitten met vrienden en familie? Kijk dan eens naar de Banbury stoel loungeset! Deze 5-delige set van Woodfort is exclusief verkrijgbaar bij Gerrits Tuinmeubelen. Met de loungestoelen biedt deze set plaats voor vier personen en op de loungetafel is voldoende plek om hapjes en drankjes te serveren. Door de comfortabele kuipstoelen met zachte loungekussens breng je met gemak het binnen gevoel naar buiten. De loungekussens hebben een geweven structuur voor een huiselijk karakter. Het teakhout, wicker vlechtwerk en de ronde vormen stralen warmte uit. In de onderstellen van de set is een speels X-vorm detail toegevoegd. Door het stijlvolle design, zal deze set het hele jaar gezellig staan in jouw tuin. Ook wanneer je de kussens binnen hebt opgeborgen.

Hoogwaardige outdoor materialen

De materialen die zijn toegepast om de Woodfort Banbury loungeset te vervaardigen zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor buiten gebruik. Het wicker vlechtwerk ziet eruit als rotan, maar is gemaakt van kunststof. De ronde draden zijn met de hand gevlochten tot een uniek en sterk geheel. In het wicker zit een stevig aluminium frame verborgen. De stoel- en tafelpoten en het tafelblad zijn gemaakt van teakhout. Teakhout is een hardhoutsoort met van nature aanwezige oliën en vetten die ervoor zorgen dat het hout niet uitdroogt of gaat rotten. Het teakhout zal op den duur een grijze kleur krijgen. Zo wordt de set met donkergrijze kussens en grijze accenten in het wicker, nog meer een geheel. De kussens hebben een kussenhoes van Olefin textiel. Deze stof is speciaal voor buiten gebruik gemaakt en is kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend. Desondanks raden wij aan om de kussens binnen op te bergen wanneer je de set niet gebruikt. Met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep is deze set eenvoudig weer gereed te maken voor de zonnige dagen. Groene aanslag kun je makkelijk verwijderen door met een spons tegen de haren van het hout in te boenen.

De Woodfort Banbury stoel loungeset 5-delig in het kort:

  • All weather kussens

  • Hoogwaardig teakhout

  • Handgevlochten wicker

  • Weerbestendig

  • Tafel: 140x70x36 cm

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Woodfort
Kleur specifiek Oakland White (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Wicker, Teakhout, Aluminium
Aantal zitplaatsen 4
Verstelbaar Nee
Breedte 66 cm
Diepte 75 cm
Hoogte 80 cm
Zitdiepte 52 cm
Zithoogte 46 cm
EAN 1535859642365
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Woodfort | Banbury stoel loungeset 5-delig
Uw waardering