Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Woodfort | Donbury hoek loungeset 3-delig

Naturel Teak (incl. kussens)

  • Luxe loungeset

  • Exclusief design

  • Hoogwaardig teakhout

  • All Weather kussens

Adviesprijs
Speciale prijs 5.995,- Adviesprijs 7.543,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912414
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Woodfort Donbury hoek loungeset 3-delig – Naturel Teak

Nieuw bij Gerrits Tuinmeubelen! De prachtige 3-delige Woodfort hoek loungeset Donbury. Deze luxe hoek loungeset bestaat uit 2 bankdelen en een low-lounge tuintafel. Dikke loungekussens bieden een hoogwaardig zitcomfort en rusten op een plateau van warm teakhout. De rand van het plateau en van de loungetafel loopt schuin af voor een elegante harmonie. Panelen van teakhout vormen royale armleuningen om je arm ontspannen op te laten rusten. De armleuningen zijn door het brede en vlakke design ook als bijzettafel te gebruiken. Ideaal om je boek op neer te leggen of je drinken neer te zetten. De teakhouten plateau’s van de hoekbank en het tafelblad van teakhout rusten op kleine poten. Hierdoor ontstaat een zweven effect, voor een lichte en luchtige uitstraling op jouw terras. De hoezen van de loungekussens zijn uitgevoerd in een zand kleur en hebben een fijn geweven structuur. De zand kleur van de kussens en de houtnerven van het teakhout zorgen voor een warm vakantiegevoel in jouw eigen tuin.

Warm teakhout en strak aluminium

De Woodfort Donbury hoek loungeset is gemaakt van teakhout en aluminium. Teakhout staat bekend om zelfverzorgende eigenschappen. De in het hout aanwezige oliën en vetten zorgen ervoor dat het hout weerbestendig is en niet zal gaan rotten. Het teakhout is zacht opgeschuurd en rond afgewerkt aan de randen. Teakhout zal op den duur grijs verkleuren voor een karakteristiek effect. Deze vergrijsde kleur past goed bij de antracietgrijze poedercoating op het aluminium. Het aluminium draagt bij aan een sterk geheel. De poedercoating beschermt het aluminium en geeft een stijlvol resultaat. Onder de aluminium poten zijn doppen aangebracht om zowel de poten als jouw terras te beschermen. De hoezen van de loungekussens zijn gemaakt van Olefin outdoor textiel. Deze stof is kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend. Wij raden je aan de kussens binnen op te bergen wanneer je de set niet gebruikt. Zo blijven ze nóg langer mooi! De Donbury hoek loungeset van Woodfort kan het hele jaar buiten blijven staan. Na de winterperiode kan er groene aanslag zijn ontstaan op het hout. Dit is simpelweg met een sopje van lauwwarm water, groene zeep en een spons te verwijderen.

De kenmerken van de Woodfort Donbury hoek loungeset 3-delig op een rij:

  • Royale hoek loungeset

  • Naturel teakhout

  • Olefin outdoor textiel

  • Zwevend low-lounge design

  • Loungetafel: 140x80x13 cm

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk Woodfort
Kleur specifiek Naturel Teak (incl. kussens)
Kleur Naturel Teak
Materiaalsoorten Teakhout, Gepoedercoat aluminium, Olefin textiel
Aantal zitplaatsen 5
Lengte 350 cm
Breedte 268 cm
Diepte 95 cm
Hoogte 80 cm
Zitdiepte 60 cm
Zithoogte 33 cm
Verstelbaar Nee
EAN 1535859642327
Levertijd Binnen 5 werkdagen