Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

4 Seasons Outdoor | Fabrice/ Yoga hoek loungeset 6-delig

Antraciet (incl. kussens)

  • Riante hoek loungeset

  • Comfortabele loungekussens

  • Stijlvol licht/donker contrast

  • Duurzaam en onderhoudsarm

Speciale prijs 5.089,- Adviesprijs 6.014,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 912269
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Fabrice/ Yoga hoek loungeset 6-delig - Antraciet

Met de Fabrice/ Yoga hoek loungeset zet jij een riante set op jouw terras. Deze geweldige set bestaat uit een modulaire hoekbank en twee loungetafels. De loungebank is aan te passen aan jouw tuin door de tussenmodule aan de linker- of rechterkant van de hoekmodule te plaatsen. Wanneer jij je tuin gaat aanpakken hoef je dus geen nieuwe loungeset aan te schaffen. Je hoeft enkel deze loungeset aan te passen aan je nieuwe terras. In het rond geboden frame van de Fabrice hoek loungebank is rope geknoopt voor een stoere uitstraling. De slanke poten zorgen voor een minimalistisch design. Een natuurlijk element wordt toegevoegd doordat er voor de tafelblad van de twee loungetafels is gekozen voor teakhout.
Deze luxe hoek loungeset biedt plaats voor vijf personen. Eventueel kan er gebruik gemaakt worden van de zitplaats in de hoek van de bank. Heb jij toch graag meer zitplaatsen op het terras? Breid dan de loungeset uit met de Fabrice tussenmodule. Voeg de Fabrice loungestoel en voetenbank toe om een nog uitgebreidere zithoek te creëren.

Een loungeset van hoge kwaliteit

De 4SO Fabrice/ Yoga hoek loungeset is gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen die lang mee zullen gaan. Zo zijn alle frames gemaakt van aluminium. Dit sterke materiaal is voorzien van een antracietgrijze poedercoating ter bescherming en nette afwerking. Het rope is gemaakt van acryl met een kern van polypropyleen. Dit touwachtige materiaal is minimaal rekbaar, waardoor het lang stevig blijft. Het acryl is kleurvast, UV-bestendig en vuil- en waterafstotend. De tafelbladen van teakhout zullen op den duur een grijze kleur aannemen en nog beter bij de set staan. Teakhout is een natuurproduct dat “leeft”. Dit wil zeggen dat het hout door de weersinvloeden kan uitzetten, krimpen en barstjes kan vertonen. Teakhout zal daarentegen niet rotten door de van nature aanwezige oliën ene vetten. Door het hout goed nat te maken trekken barstjes weer weg. Wanneer je het hout goed nat hebt gemaakt, kun je ook eventuele groene aanslag verwijderen door met een spons of borstel tegen de haren van het hout in te boenen.
De dikke loungekussens van outdoor textiel zijn vuil- en waterafstotend en voorzien van een sneldrogende vulling. Hierdoor kan de gehele loungeset, inclusief de kussens, het hele jaar buiten blijven staan. Door de kussens binnen op te bergen wanneer je de set niet gebruikt, blijven ze uiteraard nóg langer mooi. De kussenhoezen zijn afritsbaar en te wassen op maximaal 30 graden. De loungeset is te reinigen met lauw water en een beetje groene zeep of soda.

Uitgelichte kenmerken van de 4SO Fabrice/ Yoga hoek loungeset:

  • Ruime hoek loungeset

  • Modulaire hoekbank

  • Rond gebogen RVS frame

  • Rope vlechtwerk

  • Speelse loungetafel set: ø90x40 cm en ø73x35 cm (DxH)

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Antraciet (incl. kussens)
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Rope, Teakhout, Gepoedercoat aluminium
Aantal zitplaatsen 5
Verstelbaar Nee
Breedte 213,5 cm
Diepte 84 cm
Lengte 297,5 cm
Hoogte 71,5 cm
Zitdiepte 58 cm
Zithoogte 44 cm
EAN 1535859643416
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Fabrice/ Yoga hoek loungeset 6-delig
Uw waardering