Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen

Nardi | Folio schommel loungestoel verstelbaar

Tabacco

  • Luxe schommelstoel

  • Geschikt voor buiten

  • Verstelbare rugleuning

  • Super comfortabel

Speciale prijs 229,- Adviesprijs 245,-
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 705021
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Nardi Folio schommel loungestoel verstelbaar - Tabacco

Wil jij comfortabel kunnen genieten van het zonnetje? In de Nardi Folio schommel loungestoel wieg jij al jouw zorgen even helemaal weg. Deze kunststof, schommel loungestoel heeft een hedendaags design. Een brede zitting, een waaiervormige rugleuning en gebogen stoelpoten om te kunnen schommelen. Dankzij de ruime zitting en hoge, waaiervormige rugleuning kun je in deze loungestoel altijd je draai vinden. Laat je hoofd rusten tegen de hoge rugleuning en je armen op de armleuningen. Druk de knoppen onder de armleuningen in om de rugleuning verder achterover te laten kantelen voor de ideale lounge houding. Wil je een schommelstoel? Of heb jij liever dat de stoelpoten stevig op de grond staan? De Folio schommel loungestoel biedt jou de optie om te kiezen. De gebogen latten zijn eenvoudig te verwijderen. Tover deze stoel in een handomdraai om van schommelstoel tot loungestoel of andersom.
Wil je nog comfortabeler zitten? Voeg dan het Nardi Folio stoelkussen toe. Dit kussen is in twee kleuren verkrijgbaar en brengt het zitcomfort van de Folio loungestoel naar een hoger niveau. Maak het jezelf extra aangenaam door de Nardi Poggio voetenbank toe te voegen.

Duurzame en weerbestendige schommel loungestoel

De Folio schommel loungestoel komt uit de collectie van het merk Nardi. Dit gerenommeerde, Italiaanse merk besteedt tijdens hun ontwerpprocessen veel aandacht aan comfort, design, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Deze luxe schommelstoel is dan ook met veel liefde voor ontwerp en milieu ontworpen. De schommel loungestoel is gemaakt van polypropyleen glasvezel hars. Dit type kunststof is sterk, onderhoudsvriendelijk, waterproof, bevat geen schadelijke stoffen en is 100% recyclebaar. Het plastic is voorzien van een UV-bestendige toplaag om verkleuring zoveel mogelijk tegen te gaan. De Folio schommel loungestoel is licht van gewicht en heeft afneembare schommel latten. Verwijder je de latten, dan is deze veelzijdige loungestoel stapelbaar. Dit is handig voor jou en goed voor het milieu, omdat er minder vrachtwagens nodig zijn voor transport. Door middel van de knoppen onder de armleuningen is de rugleuning verstelbaar in twee standen.
Om deze loungestoel te reinigen heb je geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig en ook geen hoge drukspuit. Gebruik liever een zachte doek en een milieuvriendelijk sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Uitgelichte kenmerken van de Nardi Folio schommel loungestoel verstelbaar:

  • Kunststof loungestoel

  • Afneembare schommel latten

  • Royale zitting en hoge rugleuning

  • UV-werende toplaag

  • 100% recyclebaar materiaal

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!"

Meer informatie
Kleur Bruin - Taupe - Naturel
Merk Nardi
Kleur specifiek Tabacco
Materiaalsoorten Glasvezel polypropyleen hars
Zithoogte 51 cm
Zitdiepte 49 cm
Armhoogte 70 cm
Breedte stoel 72 cm
Diepte stoel 91 cm
Hoogte 119 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Ja
Inklapbaar Nee
Inclusief kussen(s) Nee
EAN 1535859644116
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nardi | Folio schommel loungestoel verstelbaar
Uw waardering