default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Novara Manzani/ Belcanto Morena ø180 cm dining tuinset 7-delig

Graphite (incl. kussens)

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 4.319,- Adviesprijs 5.433,-
  • Luxe lounge-dining tuinstoelen
  • Fijn zitcomfort
  • Chique en robuust
  • Moderne tuinset
Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 923420
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

Novara Manzani/ Belcanto Morena ø180 cm dining tuinset 7-delig - Graphite

Ga voor een luxe tuinset met de Novara Manzani/ Belcanto Morena. Deze 7-delige dining tuinset bestaat uit zes Manzani dining tuinstoelen en de Morena dining tuintafel. De Manzani is een royale tuinstoel van wicker vlechtwerk. Deze luxe zetel biedt ultiem comfort tijdens een diner in eigen achtertuin. Deze tuinstoel heeft comfortabele armleuningen, een hoge, verstelbare rugleuning en wordt geleverd met een rug- en zitkussen. Schuif met zes personen aan bij de Morena tuintafel. Deze mooie tuintafel heeft een rond tafelblad in de kleur Pearl Leather, waardoor er een knusse zitplaats ontstaat. Het granieten tafelblad zorgt voor een chique uitstraling. De kruispoot geeft een modern tintje aan deze set.

Kwalitatief hoogstaande dining tuinset

Met de Novara Manzani/ Belcanto Morena dining tuinset ben jij verzekerd van een set waar je lang plezier van hebt. Deze 7-delige tuinset is gemaakt van duurzame materialen van hoge kwaliteit. Het wicker vlechtwerk is gemaakt van kunststof, dit is sterk, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Het wicker is met de hand rond het aluminium frame gevlochten. De verstelbare rugleuning is soepel te bedienen. Met het handvat in de zijkant van de diningstoel bedien je de gasveer voor het traploos verstellen van de rugleuning. Het tafelblad van de Morena tuintafel is gemaakt van het natuursteen graniet. Het tafelblad is opgeschuurd en ruw gebrand met een Pearl Leather finish. Dit betekent dat het blad dus niet glad is en dit heeft als voordeel dat deze niet heet wordt in de zon. Deze steensoort met gekristalliseerde mineralen is super sterk. De stalen tafelpoot is gepoedercoat in een donkere grijstint. Dit zorgt voor een stijlvolle afwerking en een kras vast resultaat. Om deze set te reinigen heb je enkel een zachte doek of spons nodig en een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep. Berg de dikke stoelkussens binnen op, wanneer je geen gebruik maakt van deze tuinset.
Het betreft een zeer zware diningtafel, daarom wordt deze alleen geplaatst door onze eigen professionele bezorgers. De tuintafel wordt alleen geplaatst op de benedenverdieping en in goed begaanbare tuinen.

In het kort over de luxe Novara Manzani/ Belcanto Morena tuinset

  • Wicker vlechtwerk

  • Tafelblad van graniet

  • Stalen matrix poot

  • Weerbestendig

  • Afmetingen tuintafel: ø180x75 cm (DxH)

Vragen en contact


Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
"Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!”

Meer informatie
Merk Novara, Belcanto
Kleur Grijs - Antraciet
Kleur specifiek Graphite (incl. kussens)
Materiaalsoorten Graniet, Wicker, Aluminium
Vorm Rond
Hoogte 75 cm
Afmetingen tafel Groot - vanaf 180 cm
Stapelbaar Nee
Verstelbaar Ja
EAN 1535859641122
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Novara Manzani/ Belcanto Morena ø180 cm dining tuinset 7-delig
Uw waardering