default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Sierkussens

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-48 van 202

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 37-48 van 202

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer de dagen warmer en lichter worden, brengen velen van ons meer tijd door in onze tuinen. Of we nu planten oppotten of gewoon van de frisse lucht genieten, het is belangrijk om een comfortabele plek te hebben om te ontspannen. Sierkussens in je tuin zijn een geweldige manier om een vleugje stijl en comfort toe te voegen aan je buitenruimte.

Sierkussens kopen

Bij het kiezen van sierkussens zijn er diverse factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te letten op het materiaal. Wanneer je sierkussens gebruikt op jouw tuinmeubelen worden ze blootgesteld aan zonlicht. Wij adviseren altijd om alle soorten tuinkussens binnen op te bergen, zodat ze langer mooi blijven. Het kan natuurlijk een keer voorkomen dat je bij een zomerse regenbui te laat bent om je sierkussens binnen te leggen. Het is daarom essentieel om sierkussens te kiezen, die zijn gemaakt van duurzame stof. Daarnaast moet je nadenken over de grootte, de vorm en de stijl van het kussen. Het kussen moet groot genoeg zijn om comfortabel te zijn, maar niet zo groot dat het te veel ruimte inneemt. Wil je een groot sierkussen om lekker tegenaan te kruipen? Of wil je liever een sierkussen om ter ondersteuning in de holte van je onderrug te leggen? Een rond kussen steekt speels af bij een strakke tuinset. Uiteindelijk zijn kleuren en patronen erg belangrijk om de gewenste tuinstijl neer te zetten op jouw terras. 

Het materiaal van je sierkussens

Bij Gerrits Tuinmeubelen hebben wij een tal van geweldige sier kussens voor je beschikbaar. In ons assortiment vind je sierkussens tuin gemaakt van katoen, polyester, katoen mix, polyester mix, Jacquard en zelfs een aantal sierkussen gemaakt van Olefin outdoor textiel. Deze materialen zijn duurzaam en stijlvol uitgevoerd. De sierkussens zijn veelal voorzien van een polyester vulling. Deze materialen zijn gemakkelijk te onderhouden.

Sierkussens kopen bij Gerrits Tuinmeubelen

Klaar om wat extra persoonlijkheid aan je tuin toe te voegen? Kijk dan bij Gerrits Tuinmeubelen voor sierkussens voor buiten! Met zoveel verschillende stijlen en ontwerpen om uit te kiezen, vind je zeker de perfecte kussens die bij jouw unieke smaak passen.

Heb je vragen over je tuin sierkussen?

Of je nou op zoek bent naar iets simpels en ingetogens of juist iets stoers en opvallends, Gerrits Tuinmeubelen heeft het pefecte sierkussen tuin voor jou. Wil je graag advies bij het kiezen van de sierkussens die het beste passen bij de rest van je tuinmeubelen? Kom dan een keertje langs bij onze showroom of neem telefonisch contact met ons op!