default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

4 Seasons Outdoor | Nomad ligbed

Ash Grey

Laagste prijsgarantie! Elders goedkoper? Meld het ons
Speciale prijs 758,99 Adviesprijs 899,-
  • Stoer ligbed

  • Heerlijk loungen

  • All Weather stof

  • Licht van gewicht

Beschikbaarheid Direct leverbaar
Artikelnummer 19822
Levertijd Binnen 5 werkdagen
Direct afhalen? Bekijk onze afhaallocaties
Product bekijken?
Emmen
Vroomshoop

4 Seasons Outdoor Nomad ligbed – Ash Grey

Met het 4SO Nomad ligbed uit de ruime collectie van 4 Seasons Outdoor kun je altijd en overal heerlijk loungen. Dit comfortabele ligbed is een zitzak voor buiten en is door zijn lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. De Nomad zwerft gezellig met je mee om keer op keer een nieuwe loungeplek te creëren. De grijze stof, de beanbag stijl en de leren strap aan de zijkant geven een stoere en nonchalante look. De leren band is tevens een handgreep, zodat je het ligbed kunt optillen en verplaatsen.

Het Nomad ligbed heeft een comfortabel model met een voorgevormd ligvlak en leuning. Het fijn geweven outdoor textiel is gevoerd met zitzak korrels. Dit geeft een zacht en tegelijk stevig zitcomfort. De korrels zorgen ervoor dat de Nomad zich naar jouw lichaam vormt voor extra comfort. Combineer het Nomad ligbed met de Nomad loungestoel voor een speelse en ontspannen sfeer in jouw tuin.

Materiaal en onderhoud

De buitenkant van het Nomad ligbed is gemaakt van fijn geweven Solefin textiel. Deze All Weather stof is vuil- en waterafstotend, kleurvast en UV-bestendig. Aan de onderkant is de stof extra dik en stevig, zodat de loungestoel overal in jouw tuin te plaatsen is. In de onderkant zitten ritsen om de voering er gemakkelijk uit te kunnen halen. De korrels zitten in een aparte zak, zodat niet meteen alle korrels eruit vallen, wanneer je de loungestoel open ritst. Maak het ligbed eenvoudig schoon met een sopje van lauwwarm water en een beetje groene zeep.

Berg het Nomad ligbed zoveel mogelijk binnen op, wanneer je het niet gebuikt. Zo blijft dit comfortabele ligbed nog langer mooi!

De kenmerken van het 4 Seasons Outdoor Nomad ligbed op een rij:

  • Nonchalante relax stijl

  • Stoer leren handvat

  • Kleurvaste en waterafstotende stof

  • Kern van korrels

  • Eenvoudig te reinigen

Vragen en contact

Heb je vragen over dit product of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms.
“Gerrits Tuinmeubelen, dat zit wel goed!”

Meer informatie
Merk 4 Seasons Outdoor
Kleur specifiek Ash Grey
Kleur Grijs - Antraciet
Materiaalsoorten Solefin outdoor textiel, Leer
Verstelbaar Nee
EAN 8720087009957
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:4 Seasons Outdoor | Nomad ligbed
Uw waardering