default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Gratis retourzending!
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie

Antraciete tuinstoelen

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 25-36 van 38

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Er is niets fijner dan heerlijk buiten zitten en genieten van het zonnetje dat in de tuin schijnt. Behalve dan als je op tuinmeubelen moet zitten die helemaal niet comfortabel zijn, dan zit je ook zo weer binnen. De antraciete tuinstoelen van Gerrits Tuinmeubelen hebben een hoog comfort en hebben daarnaast een fraaie en moderne uitstraling. Hierdoor kun je heerlijk buiten zitten en krijgt iedere tuin, ieder balkon of terras een heel andere uitstraling. Binnen ons assortiment heb je keuze uit een breed scala aan verschillende soorten en maten tuinstoelen antraciet. Hierdoor valt er altijd wel wat in de smaak. Kijk gerust rond op de website of kom langs in de showroom om de tuinstoelen in het echt te bewonderen. Kom je er niet helemaal uit? Dan geven wij jou graag advies en beantwoorden wij alle vragen.

Moderne, antraciet tuinstoelen

De kleur antraciet wordt vaak geassocieerd met de termen luxe, strak en modern. Met antraciete tuinstoelen kun je jouw tuin dan ook een hele andere uitstraling geven. Daarnaast passen de tuinstoelen antraciet ook nog eens perfect bij de andere tuinmeubelen in ons assortiment. Denk hierbij aan tuintafels en tuinbanken. Hierdoor kun je iedere buitenruimte helemaal compleet maken en optimaal genieten van het buitenleven. Alle meubelen in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze prima tegen een stootje of wat regen kunnen. Liever een andere kleur dan antraciet? Neem dan ook eens een kijkje tussen onze beige en zwarte tuinstoelen.

Het ruime assortiment van antraciet tuinstoelen bevat vele verschillende vormen en maten

Een ruim assortiment aan antraciet tuinstoelen

Binnen ons assortiment van de tuinstoelen antraciet is er een ruime keuze beschikbaar. Hierdoor valt er voor iedere functie en wens wel wat te vinden. De tuinstoel antraciet is er in verschillende vormen, materialen en maten. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor één van onze dining tuinstoelen, bar tuinstoelen en lounge tuinstoelen. Ieder met een andere functie en in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor stapelbare tuinstoelen welke gemakkelijk opbergbaar zijn, maar ook voor verstelbare tuinstoelen waarbij de rugleuning verstelbaar is. Hierdoor kun je het zitcomfort eenvoudig verhogen, waardoor je nooit meer op wilt staan.

Antraciete tuinstoel kopen bij Gerrits Tuinmeubelen

Gerrits Tuinmeubelen heeft een breed scala aan tuinmeubelen, waardoor er altijd wel iets tussen zit voor jou. Binnen de categorie tuinstoel antraciet heb je dan ook keuze uit verschillende modellen. De stoelen zijn comfortabel, waardoor je er heerlijk in kunt ontspannen. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoge kwaliteit producten, waardoor de antraciet tuinstoelen lang mee zullen gaan. Bekijk ons ruime assortiment gerust online of kom langs in onze showroom. Hier kun je de verschillende tuinstoelen op jouw gemak bekijken én uitproberen.

Het ruime assortiment van antraciet tuinstoelen bevat vele verschillende vormen en maten

Meer informatie

Bij Gerrits Tuinmeubelen zit je altijd goed. Of dat nu op één van onze antraciete tuinstoelen is of op één van onze andere tuinstoelen, loungeset of tuinsets. Wij doen er alles aan om jou een comfortabele plek te bieden in jouw tuin, op jouw balkon of dakterras. Heb jij vragen over de antraciet tuinstoel of over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan jou graag te woord en helpen jou graag met het kiezen van de juiste tuinmeubelen.