Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
1 tuinbank, 3 tuinstijlen: welke stijl past in jouw tuin?

1 tuinbank, 3 tuinstijlen: welke stijl past in jouw tuin?

De lente is begonnen! Tijd om je tuin weer helemaal gezellig te maken. Gezelligheid toevoegen in de tuin hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een teakhouten tuinbank past eigenlijk in iedere tuinstijl. Met een paar accessoires geef je een tuinbank een compleet nieuwe look. Ben je benieuwd hoe? In dit blog hebben wij de Lorca teakhouten tuinbank op drie verschillende manieren gestyled. Welke stijl past in jouw tuin?

Wat zijn de voordelen van een tuinbank?

Een tuinbank heeft vele voordelen. Op een tuinbank kun je urenlang wegdromen in het zonnetje. Ben je toe aan wat verkoeling? Een tuinbank is eenvoudig te verplaatsen. Zet de tuinbank in de schaduw en je hebt een heerlijk plekje waar je bij kunt komen van de warmte. De mogelijkheden van een teakhouten tuinbank zijn eindeloos. Heb je gasten op bezoek? Je schuift de tuinbank gemakkelijk bij jouw dining tuintafel en er is genoeg plek voor iedereen! Je kunt er ook voor kiezen om jouw tuinbank als decoratie te gebruiken. Kleed de bank aan met wat planten, bloemen en accessoires en je hebt een prachtig, sfeervol geheel. Lekker loungen, lezen in het zonnetje of stiekem wegdromen naar verre oorden; de tuinbank is ervoor gemaakt.

Lorca-Tuinbank-Style-Sun-Kissed-Gerrits-Tuinmeubelen

1. Sun Kissed

In een Ibiza tuinstijl komt een tuinbank in het thema ‘Sun Kissed’ goed tot zijn recht. Lichte, warme zomerkleuren zijn onmisbaar. Combineer een zandkleurig sierkussen met een lichtblauwe variant voor een frisse uitstraling. Laat dit kleurenpalet ook terugkomen in de materialen en elementen die je in de tuin verwerkt. Voeg tuinaccessoires van natuurlijke materialen en lichte kleuren toe voor een warme, gezellige sfeer. Je kunt hierbij denken aan een buitenkleed van gevlochten touw en spiegeltjes gemaakt van bamboe. Begint het af te koelen? Het Jolie plaid in de kleur Ocean past perfect bij de ‘Sun Kissed’ tuinstijl. Dit effen plaid is aan één kant bedekt met een zachte velvet stof. Kies voor mediterrane beplanting om de Ibiza sfeer maximaal tot zijn recht te laten komen. Plaats daarom een olijfboompje of wat lavendel naast of op jouw teakhouten tuinbank.

Shop 'Sun Kissed'

Lorca-Tuinbank-Style-Down-For-Love-Gerrits-Tuinmeubelen

2. Down With Love

Sit down with your love. De mooie pastelroze kleur geeft je het warme gevoel van een romantische zomeravond. Een zilveren kleur en de geometrische prints van de sierkussens zorgen voor een mooi contrast. Dit geeft jouw tuinbank niet alleen een romantische maar ook een chique uitstraling! Maak het geheel af met een bijzettafel. Een bijzettafel is ideaal voor het wegzetten van een drankje, zodat jullie de handen vrij hebben voor elkaar. Het Jolie plaid is perfect voor zwoele zomeravonden! Sla het in de kleur Fara Silver om jullie heen en geniet nog langer van het buitenleven. Wil je nog meer uitpakken? Wat dacht je van een pergola boven de teakhouten tuinbank met bloemen in een zachte roze kleur. Om bij weg te dromen…

Shop 'Down With Love'

Lorca-Tuinbank-Style-Into-Nature-Gerrits-Tuinmeubelen

3. Into Nature

Natuurlijke tinten zijn helemaal hot in de tuin. Zachte aardetinten voeren de boventoon, waardoor een warme en luxe uitstraling ontslaat. Sierkussens in de trendkleur terra combineren prachtig met natuurlijke groentinten. Bladmotieven en geometrische prints in deze twee kleuren brengen je tuin helemaal tot leven. Om comfortabel plaats te kunnen nemen op jouw teakhouten tuinbank, is een bankkussen onmisbaar. De kleur Mantenes Green Outdoor past perfect in een natuurlijke of botanische tuinstijl. Knoop het kussen vast met de striklinten zodat deze niet verplaatst tijdens het genieten op jouw tuinbank. Plaats een muffin naast de tuinbank voor extra sfeer. De multifunctionele muffin in de kleur terracotta is bij het thema ‘Into Nature’ een echte musthave! Naast sfeer voegt de muffin een extra zitplek toe en kan het dienen als voetenbankje.

Shop 'Into Nature'

Kom inspiratie opdoen

Ben je op zoek naar meer inspiratie voor de tuinbank in je tuin? Bekijk online onze collectie tuinaccessoires en tuinbanken of kom naar één van onze showrooms in Emmen of in Vroomshoop. De medewerkers in de winkels denken graag met je mee.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *