Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
De 10 leukste bijzettafels voor buiten op een rij

De 10 leukste bijzettafels voor buiten op een rij

Of je nu van je ochtendkoffie wilt genieten, een goed boek wilt lezen of gewoon wilt ontspannen in je tuin, een bijzettafel voor buiten is een onmisbaar tuinmeubel dat zowel stijlvol als praktisch is. Een bijzettafel neemt weinig ruimte in beslag en is daarom ook perfect als je niet zo’n grote tuin hebt. In ons assortiment vind je bijzettafels gemaakt van aluminium, teakhout of wicker. Ben je benieuwd welke tuintafel in jouw tuin past? We hebben een lijst samengesteld van onze 10 leukste bijzettafels.

Een praktische toevoeging aan je tuin

Een bijzettafel in de tuin is meer dan alleen decoratie; het is een praktische toevoeging aan je terras. Bijzettafeltjes bieden een handige plek om drankjes, hapjes of je zonnebrand binnen handbereik te houden. Of je nu 's ochtends wilt genieten van een kopje koffie terwijl je naar de vogels luistert of 's avonds wilt ontspannen met een verfrissende cocktail tijdens een barbecue, een bijzettafel maakt het gemakkelijk om alles bij de hand te hebben zonder steeds op te staan.

Verschillende maten, vormen en materialen

Een ander geweldig kenmerk van bijzettafels buiten is de veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen, zodat je een tafel kunt kiezen die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en andere tuinmeubelen. Van een compacte tuintafel rond tot ruime rechthoekige modellen, er is voor iedereen wel een passend buiten tafeltje te vinden. Bovendien kun je ze gemakkelijk verplaatsen van de ene plek naar de andere, afhankelijk van waar je ze het meest nodig hebt.

Een bijzettafel creëert een gezellige zithoek

In een ruime tuin kan het soms lastig zijn om hoekjes te creëren waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Bijzettafels kunnen hierbij helpen. Plaats zo’n kleine tuintafel naast een comfortabele tuinstoel of ligstoel om een gezellige zithoek te creëren. Voeg een paar tuinkussens en een plaid toe, en je hebt de ideale plek om te genieten van je favoriete boek of gewoon even weg te dromen.

Muffin-bijzettafel-blog-4SO

Onze top 10 bijzettafels

Hartman Tim

Ken jij Tim al? Stoere Tim past perfect bij moderne, industriële tuinmeubelen. Beschik jij over een ligbed? Door de hoogte van 53 centimeter en zijn lichte gewicht, schuif je Tim er gemakkelijk overheen. Zo heb jij jouw drankje altijd binnen handbereik!

Hartman Sophie Studio 

Heeft jouw tuin een moderne look? De Sophie Studio bijzettafels ook. De tafeltjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Royal White en Carbon Black. Door het design en de kleur past dit tafeltje eigenlijk overal leuk bij!

4 Seasons Outdoor Strada

De Strada bijzettafel past eigenlijk in iedere tuinstijl. De ronde teak tuintafel straalt veel warmte uit. Het donkere RVS frame geeft de tafel een stoer uiterlijk. De Strada bijzettafel is verkrijgbaar in verschillende formaten: ø58,5 cm, ø55 cm, ø73 centimeter. Combineer ze met elkaar of met één van onze Valetta bijzettafels voor een speels effect.

Taste 4SO Stonic

De Stonic set bestaat uit twee verschillende ronde tuintafels. Eén tafel heeft een tafelblad gemaakt van teakhouten planken. De andere bijzettafel is gemaakt van keramiek met een trendy marmerlook. Combineer de Stonic bijzettafels met een loungestoel of match ze met onze witte Karan hoek loungeset.

4 Seasons Outdoor Cosmic 

De Cosmic serie van 4SO bestaat uit een bijzettafel met een teakhouten tafelblad en een bijzettafel met een HPL kunststof tafelblad. De strakke driepoot geeft de bijzettafels een modern, stoer uiterlijk. Ze hebben beide een afmeting van ø65 cm. Mix en match de bijzettafels met een Cosmic loungetafel voor een prachtig geheel.

4SO Solido

De Solido maakt vrijwel iedere loungeset compleet. De Solido bijzettafel heeft een tafelblad van teakhout en een strak frame van gepoedercoat RVS. Bij het design van het frame is er rekening gehouden met een praktisch doel: je kunt de tafel snel aanschuiven om je kopje koffie op te zetten of je boek op te leggen.

Sivara Breso 

De Breso bijzettafels worden aangeboden als voetenbankjes, maar haal het kussen eraf en je tovert ‘m gemakkelijk om naar een handige bijzettafel. De Breso bijzettafels zijn gemaakt van handgevlochten wicker en verkrijgbaar in de kleuren Mash Grey, Kemystic en Black Grey.

4 Seasons Outdoor Yoga

De Yoga bijzettafel heeft een prachtig minimalistisch design. Het is verkrijgbaar in de kleur Frost Grey en Antraciet. Deze bijzettafel is geschikt om een lantaarn of een plantje op te zetten. Het model is 55 centimeter hoog en is daardoor mooi om te combineren met de lage Yoga loungetafel.

4 Seasons Outdoor Muffins

De tuintrend van 2023; multifunctionele tuinmeubelen! De Muffin is zo’n één en daarmee een echte must have. Naast een bijzettafel kun je de muffin gebruiken als extra zitplek of als trendy voetenbankje. Het is verkrijgbaar in de kleuren Mid Grey, Antraciet, Blue, Green en Terracotta. Voor welke kleur ga jij?

Delen

Related Products

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *