Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
DIY: Vaderdag BBQ-wandbord

DIY: Vaderdag BBQ-wandbord

DIY: Vaderdag BBQ-wandbord

Zondag 19 juni is het Vaderdag! De dag om jouw vader of de vader van je kinderen te verrassen met een origineel cadeau. Heb je nog geen cadeau kunnen scoren? Lees dan verder, want in deze blog laten we je zien hoe je, samen met de kinderen, het perfecte Vaderdagcadeau kunt maken!

Zelfgemaakt BBQ-wandbord

Niets is fijner dan op een warme zomeravond samen buiten te genieten van de BBQ. De meeste vaders hebben hun BBQ al weer gereed gemaakt voor de zomer en een echte grill master weet; goed gereedschap is het halve werk. Met een zelfgemaakt BBQ-wandbord heeft jouw chef altijd het juiste gereedschap bij de hand en overzichtelijk opgeslagen. Dit unieke Vaderdagcadeau is heel eenvoudig te maken en kan bovendien helemaal naar eigen inzicht versierd worden door de kinderen.

Wat heb je nodig?

  • Een houten plaat
  • Een aantal schroeven en/of wandhaken
  • Een benzinestift
  • Een schroefboormachine
  • Decoratiemateriaal: verf, glitters
Grill-master-blog-vaderdag

Zo maak je het BBQ wandbord

Stap 1

Begin met het versieren van de houten plaat. Dit kan met verf, maar ook met andere decoratiespullen die je in huis hebt. Schrijf er eventueel een lieve boodschap bij of de namen van de kinderen.

Stap 2

Kijk welk BBQ-gereedschap de grill master in huis heeft en verzamel ze. Leeg ze naast elkaar op het bord.

Tip: Heeft jouw vader nog geen BBQ-gereedschap of kan hij wel wat nieuwe tools gebruiken? Koop dan eerst een mooie BBQ-set en ga vervolgens aan de slag met dit cadeau. Zo maak je jouw vader op Vaderdag helemaal blij met jouw zelfgemaakte cadeau en daag je hem uit om voor jou de lekkerste gerechten te grillen.

Stap 3

Boor een schroef ter hoogte van de opening aan de bovenzijde van het gereedschap, zodat het gereedschap aan het bord kan blijven hangen. Denk er om dat de schroef voldoende uitsteekt, zodat er voldoende ruimte is om het gereedschap op te hangen en dat de schroef niet door de plaat heen steekt. Je kunt ook kiezen voor wandhaken. Door middel van schroeven zijn de wandhaken aan het bord te bevestigen. Wil je liever niet boren met de kinderen? Kies dan voor zelfklevende wandhaken. Deze hebben een sterke kleverigheid. Ze beschermen tegen water en kunnen zo’n 5 kilo vasthouden.

Stap 4

Trek, samen met de kinderen, met benzinestift een lijn om de verschillende BBQ-tools, zodat precies zichtbaar is waar welk gereedschap hoort te hangen. 

De ideale bijzet tuintafel

Tijdens hetbarbecueën is er vaak weinig werkplek en belandt het eten soms op de grond. Niet zo handig, en ook niet erg hygiënisch. Bij Gerrits Tuinmeubelen hebben we verschillende bijzet tuintafels waar je eenvoudig de lekkerste gerechten op plaatst. De ideale tafel om er snel bij te pakken. De bijzettafels zijn licht van gewicht en zijn gemakkelijk te verplaatsen. Kom samen met je vader op Vaderdag langs in onze vestiging te Emmen en zoek jullie perfecte bijzettafel uit.

Ben je trots op het resultaat van jouw BBQ-wandbord? Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. Maak er een foto van en deel het op Instagram met @GerritsTuinmeubelen in je bericht.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *