Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Moederdag: Cadeautips voor in de tuin

Moederdag: Cadeautips voor in de tuin

Op zondag 14 mei is het weer zover! Het is dan Moederdag, dé dag om jouw (schoon)moeder in het zonnetje te zetten. Wil jij jouw (schoon)moeder letterlijk in het zonnetje zetten? Vier dan Moederdag gezellig samen in de tuin. In dit blog geven we je leuke Moederdag cadeautips voor in de tuin. Lees snel verder en laat je inspireren.

Maak het haar comfortabel

Bij Gerrits Tuinmeubelen vind je diverse tuinmeubelen waar jij jouw (schoon)moeder blij mee kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabel ligbed, een loungestoel met voetenbank of een hangstoel, waar ze heerlijk in tot rust kan komen. Kan jouw (schoon)moeder nieuwe tuinstoelen of een nieuwe tuintafel gebruiken? Dan zul je haar daar zeker blij mee maken. De mogelijkheden qua tuinmeubelen zijn eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een schommelstoel voor in de tuin? Laat haar helemaal ontspannen door een bijpassend voetenbankje en een kussen aan de schommelstoel toe te voegen. Verras haar nog eens extra door het tuinmeubel gemonteerd in de tuin klaar te zetten.

Leuke accessoires voor in de tuin

Naast tuinmeubelen kun je natuurlijk ook denken aan leuke accessoires voor in de tuin. Geef jouw (schoon)moeder bijvoorbeeld sierkussens cadeau om haar tuinmeubelen op te fleuren. Of koop een plaid in haar favoriete kleur, zodat ze tot in de late uurtjes kan genieten van een zomeravond. Houdt jouw (schoon)moeder van muziek? Verras haar dan met de Madison Luna. Met deze gadget kan ze haar eigen muziek afspelen in de tuin en in de avond is de Luna te gebruiken als sfeerverlichting. De Luna is eenvoudig te bevestigen aan verschillende soorten parasols. Je kan de Luna ook op de tuintafel neerleggen met de lampjes omhoog.

Een kleurrijke parasol

Heeft jouw (schoon)moeder bovenstaande allemaal al? Maar is haar parasol aan vervanging toe? Geef haar dan een parasol in een mooie kleur cadeau. Een parasol in een vrolijke kleur is een kleurrijk middelpunt van de tuin. Een parasol in grijs- of aardetint straalt rust uit. Kies voor een kleur die past bij het karakter van je (schoon)moeder of die past bij de tuinmeubelen en accessoires in haar tuin. Naast de kleur heb je keuze uit een stokparasol of zweefparasol. Onder een parasol kan jouw (schoon)moeder onbezorgd genieten van het mooie weer.

Moederdag-omslag

Een dagje uit

Weet je niet goed wat jouw (schoon)moeder leuk zal vinden en kom je er na het lezen van dit blog nog niet helemaal uit? Neem dan jouw (schoon)moeder mee naar één van onze showrooms in Emmen of in Vroomshoop. Kom gezellig een dagje shoppen en spendeer tijd met elkaar. Gerrits Tuinmeubelen is een familiebedrijf met een gezellige sfeer. Bekijk samen de tuinmeubelen, de accessoires en de parasols. Ga lekker zitten in de diverse tuinstoelen, tuinbanken en loungesets. Zo kun je samen proefzitten om te kijken welk tuinmeubel echt bij jouw (schoon)moeder past. Neem gerust plaats in onze koffiehoek en laat alle indrukken van de winkel bezinken onder het genot van een kopje koffie of thee of een glas fris.

Openingstijden rond Moederdag

Op zondag 14 mei is onze showroom in Emmen geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Genoeg tijd om samen rond te kijken. Wil je liever op een andere dag langskomen? Onze showrooms in Emmen en in Vroomshoop zijn van maandag t/m zaterdag geopend van 09:30 uur tot 18:00 uur. Op donderdag is er koopavond tot 19:00 uur.

Comfortabele tuinmeubelen

Leuke accessoires

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *