default

Get a quote

Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!*
Gratis retourzending!*
Betalen bij levering
Alles uit voorraad leverbaar
Laagste prijsgarantie
Paasbrunch

Paasbrunch

Een gezellige Paasbrunch

Ei, ei, ei en we zijn zo blij, want het is bijna Pasen en dat vieren wij. Met een blog! Een gezellige Paasbrunch, - ontbijt of -lunch kan heel uitgebreid en over de top of lekker knus en klein. Dit hangt allemaal af van hoe groot uw gezin is, of er aanhang aanschuift en of u nog andere familieleden of vrienden uitnodigt. Maak het zo bescheiden of bont als u zelf wilt.

Groepsgrootte

De grootte van de groep die komt brunchen heeft veel invloed op de aankleding en de uitvoering. Een kleine groep kan gemakkelijk plaatsnemen aan een riant gedekte tafel, waar alles al uitgestald staat.

Komt er een grotere groep genodigden? Dan is een lopend buffet een goed idee. Zet al het eten en drinken op een mooi versierde Paastafel. Laat iedereen een bordje opscheppen bij de tafel en plaatsnemen in de woonkamer, serre of aan een fraai gedekte tuintafel.

Binnen of buiten?

Ieder jaar is het rond de Paasdagen de vraag of we lekker in het zonnetje kunnen brunchen. Dit jaar lijkt het er nog niet op dat het weer het toe zal laten om buiten Pasen te vieren. Maak toch uw tuin alvast netjes en uw tuinmeubelen schoon. April doet wat hij wil, dus het kan maar zo zijn dat het warm genoeg is om buiten te zitten.

Met mooi weer is een goede tuinset of loungeset natuurlijk de plek om de Paasbrunch aan te houden. Maak uw tuinstoelen en tuintafel schoon met een sopje. Betrek ook uw tuin bij de Paasviering door bijvoorbeeld zelfgemaakte Paasversieringen op te hangen rond uw tuinset. Schilder met de kinderen Paaseieren aan de tuintafel, of ga eieren zoeken, lekker in het zonnetje!

Wordt het niet heel warm, maar blijft het wel droog? Dan kan een vuurschaal of vuurkorf een leuke toevoeging zijn aan het Paasfestijn.

Tip: Maak brooddeeg klaar en laat de kinderen een tak uitzoeken. Doe brooddeeg aan het uiteinde van de tak en laat de kinderen het brood roosteren boven het vuur. Is het brood gaar, haal dan het brood van de tak en doe er een knakworst in. Een zelfgemaakt broodje worst!

Is het toch te koud, of regent het? Vier dan Pasen in de tuinkamer of serre. Zo voelt het toch een beetje of u buiten zit. Heeft u geen tuinkamer of serre, of is het daar ook nog te koud? Dan is de keuken of eetkamer natuurlijk the place to be!

Paasbrunch-1-600-800

Paas versiering

Een mooi aangeklede eet- of tuintafel maakt een Paasbrunch des te leuker. Kies voor een mooi tafelkleed of vrolijke placemats. Dit voegt sfeer toe aan de tafel en maakt het afruimen een eitje.

Leg een servet op het bord of vouw deze op een leuke manier. Maak van te voren zelf servetringen of eierdoppen. Dit is natuurlijk leuk om samen met de kinderen te knutselen.

Op een grote tafel kan gemakkelijk een Paasstukje of Paastak staan. Op een kleinere tafel is het leuk om bijvoorbeeld kuikentjes of Paaseitjes tussen al het lekkers te verstoppen.

Op naar de meubelboulevard!

Na de Paasbrunch is het natuurlijk tijd om naar de meubelboulevard te gaan! Dit is voor vele mensen een prettige traditie geworden. Gezellig met het hele gezin op Tweede Paasdag de nieuwste woontrends bezichtigen. Natuurlijk is ook Gerrits Tuinmeubelen open. Kom dus langs om bij ons de nieuwste tuinmeubel trends te bekijken in onze showrooms. Uiteraard kunt u ook vanuit uw luie tuinstoel online shoppen in onze webshop.

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *