Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Sierkussens 2024

Sierkussens 2024

Creëer sfeer in je tuin en maak jouw loungeset of tuinset helemaal af door mooie sierkussens toe te voegen. Met luxe sierkussens bepaal je eenvoudig de sfeer in je tuin. Door af te wisselen met verschillende kleuren en patronen, creëer je elk seizoen een andere uitstraling. In de winter haal je de sierkussens binnen en pimp je woon- of slaapkamer door ze op de bank of het bed te leggen. Ben jij benieuwd welke tuinkussens en welke kleuren helemaal hip zijn in 2024? In deze blog vertellen we je over welke sierkussen trends we dit jaar voorbij gaan zien komen in de tuin.

Welke trends kun je verwachten in 2024?

Qua trends gaan we een aantal jaren terug in de tijd. Tegenwoordig vinden mensen duurzaamheid steeds belangrijker en dit zie je terug in het materiaal van de sierkussens en tuinkussens. Steeds meer sierkussens worden gemaakt van gerecyclede materialen. De retro sfeer van de jaren ’70 zien we ook in 2024 weer terugkomen. Kussens voor op de bank in allerlei leuke bloemmotieven, geometrische vormen en strepen zijn weer helemaal hip dit jaar. Ook komt de Urban Jungle stijl van twee jaar geleden weer terug. Dit uit zich vooral in sierkussens met kleurrijke patronen, lichte natuurlijke materialen en veel groen.

De kleurtrends van 2024 op een rij:

Afgelopen jaar was Barbie een grote hype. Ook dit jaar zet deze trend zich voort door verschillende roze tinten te gebruiken. De echte waaghalzen in 2024 durven te experimenteren met kleur. Pimp je loungeset met een knalgeel sierkussen en speel met kleur. Hieronder staan de kleurtrends van 2024 op een rij.  

  • Mauve
  • Pasteltinten
  • Zandkleur en warme aardetinten
  • Groen
  • Felle kleuren
Foto_blog_sierkussens_22

Mauve
De kleur mauve is dé kleur van 2024. Deze prachtige kleur is een mix van een vleugje grijs, licht roze en licht paars. Door deze mix heeft de kleur een mysterieuze uitstraling. Een sierkussen in de kleur mauve past bijna bij alle kleuren. Of je hem nu combineert met roze sierkussens, blauwe sierkussens of groene sierkussens, het kan allemaal! Voor een luxe uitstraling combineer je deze kleur met een prachtige velvet stof.

Poederig lila
Pasteltinten zijn al enige tijd niet meer weg te denken uit ons interieur. Ook op het terras staan pastelkleuren erg mooi. Creëer een romantische look door een mooi plaid of een velvet sierkussen in de kleur poederig lila toe te voegen.

Roze terracotta

Zandkleuren en warme aardetinten waren het afgelopen jaar erg populair. Vorig jaar maakte terracotta al een comeback. In 2024 gaan we voor terracotta roze! Deze vrolijke en warme kleur is zeer geschikt om een frisse look mee in jouw tuin te creëren. Plaats een mix van sierkussens van 60x60 cm en 45x45 cm in warme aardetinten schuin tegen jouw tuinbank of leg er een aantal op jouw ligbed en geniet van de rust. Terracotta roze kleurt heel goed samen met veel andere kleuren.

Felle kleuren

Ben jij niet bang voor een beetje kleur? Dan mag jij in 2024 helemaal losgaan met mooie sierkussens in felle kleuren en allerlei motiefjes op jouw loungeset of loungestoel. Hou de basis neutraal, maar geef je tuinset meer pit door prachtige sierkussens voor op de bank in een knalkleur toe te voegen. Mix en match knalkleuren die neigen naar neon, zoals rood, geel of feloranje.

Groen, groener, groenst

Hét motto van 2024. Groen, groener, groenst. Zet niet alleen je voor- en achtertuin vol met groene planten, maar trek dit door in je gehele tuin. Maak van jouw achtertuin een levendige jungle door sierkussens met geometrische prints en motieven van bladeren te gebruiken. Laat mooie sierkussens jouw loungebank of loungestoel overwoekeren en geniet van jouw eigen tropische oerwoud in je tuin.

Foto_blog_sierkussens_1

Kussens online en in de winkel

In deze blog heb je kunnen lezen welke trends je dit jaar kan verwachten op het gebied van sierkussens. Kom eens gezellig bij ons langs in onze showroom in Emmen of in Vroomshoop en kijk voor welk trendy sierkussen jij gaat deze zomer. Onze medewerkers helpen je graag bij het mixen en matchen van jouw sierkussens. De gehele collectie tuinkussens is ook te bewonderen op onze website en je kunt deze eenvoudig online bestellen. Zien we jou deze zomer bij Gerrits Tuinmeubelen?

Trendy sierkussens

Delen

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *