Tuinmeubelspecialist sinds 1991
Laagste prijsgarantie
Levering binnen 5 dagen
Direct afhalen mogelijk
Vanaf €50,- gratis thuisbezorgd!
Achteraf of in termijnen betalen
Zet eens een voetenbankje bij jouw tuinstoelen

Zet eens een voetenbankje bij jouw tuinstoelen

Waar je ook komt, in iedere tuin vind je wel tuinmeubelen. Vooral tuinstoelen zijn nog altijd erg populair. Het zal je ook zeker opgevallen zijn dat steeds meer mensen kiezen voor tuinmeubelen om op te loungen. Een voetenbank daarentegen, zie je nog niet zo vaak in het tuinbeeld. In dit blog lees je over alle voordelen van dit ondergeschoven kindje. Wie weet ben jij na het lezen van dit blog wel om en zet jij een voetenbankje bij jouw tuinstoelen.

Waarom een voetenbankje in de tuin?

Bij Gerrits Tuinmeubelen vind je diverse soorten voetenbanken; tuin voetenbankjes, hockers en krukjes. Een voetenbankje is een erg leuke, handige en prettige accessoire om in de tuin neer te zetten. Een voetenbank kun je gemakkelijk verplaatsen en bij je tuinmeubelen zetten. Zet een voetenbankje bijvoorbeeld bij je tuinstoel, bij je loungestoel of bij je tuinbank. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en stijlen, dus er is voor ieder wat wils. Een tuin voetenbank, hocker of kruk heeft uiteenlopende functies en is hierdoor multifunctioneel inzetbaar. Daarnaast zijn ze laag en klein, waardoor ze optisch gezien weinig ruimte innemen.

Een extra zitplaats

Heb jij een klein terras? Dan is het een optie om een comfortabele tuinstoel en een voetenbank neer te zetten. Het voetenbankje zet je gemakkelijk aan de kant om meer loopruimte te creëren en je kunt er een extra zitplaats van maken, wanneer je bezoek hebt. Ook wanneer je juist een royale hoek loungeset hebt voor het hele gezin is het handig om er hockers bij te plaatsen. Dan heb je altijd extra zitplaatsen, wanneer je kinderen vrienden mee naar huis nemen, of wanneer de buren op de koffie komen.

sfeerfoto-terrasje-voetenbank

Een bijzettafel

Kies je voor een hocker om te gebruiken als voetenbank of als extra zitplaats? Dan kies je voor een tuinmeubel met een kussen en een vlakke bovenkant. Hierdoor kun je het omtoveren tot een bijzettafel. Heeft de hocker een stevig frame met latten onder het kussen? Haal dan simpelweg het kussen weg en je tovert een tafelblad tevoorschijn. Je kunt ook een dienblad op het kussen plaatsen en daarop je drinken neerzetten. Dit is ook erg handig bij een balkonset bestaande uit tuinstoelen en een voetenbank ertussen.

rento-breso-bg-600x400

Opstapje nodig?

In de lente en zomer zijn veel mensen graag buiten. Daarnaast groeit alles in de tuin veel sneller in deze warme maanden. Tussen het genieten van je tuin door, zul je dan ook regelmatig bezig zijn met onkruid wieden, maaien en snoeien. Voor het snoeien van hogere struiken en hagen kan een voetenbankje erg handig zijn als opstapje. Zo kun jij beter bij de bovenkant van de beplanting om het te snoeien. Een krukje komt ook erg goed van pas op een klein terras of balkon met een verticale tuin.

Lekker met je voeten omhoog

De allerbelangrijkste functie van een voetenbank is toch wel dat je heerlijk comfortabel kunt zitten, met je voeten omhoog. Door je voeten omhoog te leggen zit je niet alleen in een ontspannen zithouding, het is ook nog eens goed voor je bloedsomloop. Na een mooie zomerdag vol activiteiten bespaar jij jouw lichaam veel herstelwerk door je voeten omhoog te leggen op een voetenbankje. In deze zithouding wordt het stromen van je bloed namelijk zowel gestimuleerd als vergemakkelijkt.

Kom naar de showroom!

Genoeg redenen om een voetenbankje bij jouw tuinstoel neer te zetten, dachten wij zo. Maar welke voetenbank, hocker of kruk past er het beste bij jouw persoonlijke tuinwensen? Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom in Emmen of in Vroomshoop. Verplaats tuinmeubelen om te kijken wat goed bij elkaar past en wat voor jou lekker zit, laat je helpen door ons behulpzame personeel en geniet tot slot van een kopje koffie of thee in onze gezellige koffiehoek. Wie weet ga jij naar huis met het perfecte voetenbankje.

Welk voetenbankje past bij jou?

Delen

Related Products

Laat een antwoord achter Annuleer antwoord

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *